[選項][武俠][長篇] 路仔 穿越到武俠世界 (36)

1001 回覆
22 Like 14 Dislike
有時都幾好奇 反巴你期待我完故 定 期待我棄故多
是但 都唔差在果一篇啦 比d時間你整理下

之前都講過選項故就係毒者同笮者互相搞鳩對方
混亂邪惡
投多個票 睇下大家想學咩多d
正皮= 六脈神劍
負皮= 凌波微步
不設學曬(樓豬冇咁順攤)
揀學哂就投我回覆正評
全部唔學就負評
樓豬抱恙 休息一天
樓豬尋日燒到101度 唔知做乜鳩
訓左一日
打支科興就冇事
---B---

「那說到底…你都是懷疑我了吧?」我若有所思地說道。
「不,只是一切太過巧合,我也無從判斷了…」三昧大師無奈地答道。
「既然三昧大師你對我有所質疑的話,我再留在這裡也沒意思了吧…我先走一步了。」說罷,我便站了起來,打算從這裡離開了。
就在我站起之際,三昧大師便緊張地站了起來,然後再抓著我的手說道「仁甲先別走,我當然是相信你的!不過…我想知道更多。」
我輕輕一甩,讓他先放開手,然後再說道「更多?甚麼意思?」

「更多情報…更多關係…更多我需要知道的東西。」三昧大師答道。
「那你到底想知道甚麼,你也要解釋清楚吧?」我再問道。
「所謂的不良人是甚麼?仁甲你與不良人又是何關係…?那你回來天龍寺又是打算做甚麼…?」三昧大師疑惑又緊張地問道。

A. 全數回答
B. 只回答是來天龍寺習武 不良人的事不詳述了
C. (其他合理答案)
---
聽日繼續
B
c
屌你老尾大師你當年話神候係你好朋友喎
依家你問返我嚟d小輩江湖秘聞做乜鳩
仲有你咁緊張出哂汗又渣撚住好驚我走咁
唔通你係冒牌貨?

C 就係搞到殘疾變殘疾果班仆街 燒撚左我全家 搞到我變左死剩種 咪講撚左番黎揾悔兒
C 就係搞到殘疾變殘疾果班仆街 燒撚左我全家 搞到我變左死剩種 咪講撚左番黎揾悔兒講到尾你都係唔想我番黎揾悔兒姐
有一秒懷疑過打開天龍寺地下室會見到成班肌肉和尚幫同性戀做緊性取向治療
B
絲打
樓豬仲寫文撐唔撐得住
跟,想同三昧大師交手。
話說
不良人殺佢全家我記得係上兩個post樓豬自己同我地劇透
果時我仲同樓豬講話成個故冇人在意路叔身世
條線去完袓屋就當完咗冇角色再提
所以路叔係唔知不良人殺哂佢素未謀面嘅親人
係喎
每日一篇樓豬都仲OK
早咗出文早啲訓
可以扮武肺同政府請有薪大假
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞