[選項][武俠][長篇] 路仔 穿越到武俠世界 (36)

1001 回覆
22 Like 14 Dislike
A
點好
C
「死禿驢限你十息之內速速交出一陽指的秘笈」
C
A
A
A
話說嚟章寫三昧大師同路叔內力相近
咁算係buff咗三昧大師定nerf咗路叔
大理DLC1.01版本平衡性修正:
修復路仁甲可以戰勝大理系角色的錯誤
修復主程式已包括之大理系角色過弱的錯誤
C
三味大師到底點樣同吸咗幾百年內力嘅路叔內力相近
更新DLC附帶角色平衡修正
冇話唔得既 書開頭三昧輕鬆秒金剛不壞體版鐵廢老 開頭另一個秒鐵廢老既就係白老 咁睇三昧大師應該同白老同級
同埋樓豬設定大理內功練20年都夠推六脈
DLC新增真氣/法力純度設定
北冥純度極低,順便大nerf 路叔
幾有計
buff左三昧
如果你答nerf路叔就成本書平衡炸裂
前面吹過路叔/比路叔一拳嚇到瀨屎果堆角色全部變哂傻鳩
最近嘅受害者係神候
但咁樣前面d劇情就兜唔返
B
得大理有精煉真氣嘅方法?解釋到點解路叔去咗大理之後咁慘
第一眼睇咗做真煉精氣
完美解釋同性戀點解十幾歲就可以六脈好似唔洗錢咁射
因為天龍寺得佢一個女人

其實最大問題都係前面天下高手係冇大理系份
跟住入DLC之前個個見到路叔實力都瀨哂屎
跟住再入大理就輪到路叔比人打到訓街
個食物鏈變到好奇怪
樓豬想我地比佢快趣完故,但又buff敵人提升難度,好混亂。
A
---A---

我緩緩停下運功,三昧大師隨即甩開了我的手,然後慢慢的後退,再倒坐在地上…
「北冥神功…先帝的北冥神功…」三昧大師虛弱地喃喃自語道。
「三…三昧大師?」我略帶關心地問道,同時間心中也肯定此人是三昧大師了,畢竟世上知道北冥神功,而且知道它由來的人,相信也不多了吧。

「我…」三昧大師虛弱地說。
我先扶起了三昧大師,然後讓他坐到旁邊的椅上,再說道「你…你沒事吧。」
「這…北冥神功…難道是悔兒…?」三昧大師疑惑地說道。
「先別說這些了,三昧大師你沒甚麼事吧?」我扯開話題然後再問道。
「我…這…調息一下就好了…」三昧大師答道。
「那就好了。」我答道。
「仁甲,別扯開話題,你的北冥神功…到底是怎麼回事!?」三昧大師緊張地問道。

A. 坦白
B. 說來話長 暫不回答
---
聽日繼續
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞