[Mac撚] 用家/買機集中討論(56) 煙條苦主寒冬取暖 乞衣撈底廢物回收

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
你係咪skip左無裝logitech個driver?
anywhere我同意Apple原廠先俾到接近99%連接成功率
不過Logitech衰極都應該有70%以上,而唔係0%
如果mouse我依家用gpro+powerplay係咪唔算係bt?
應該用到close mon air?
仲用到兩三年既
賣得出都算好
仲還價
2018 MBP用灰
覺得太灰沉好眼訓
之後買嘢都買番銀
人地話MacBook應該要用埋Intel 11gen先公平呀
咁有可能關事
大佬我兩分鐘之前先用CRAFT login部MBP2015
今朝就用K380 login MBA2020 intel
兩部都有裝Logitech Options

(我都明唔裝driver係有好原因,不過件野有野唔work就唔係件野問題)
RUN adobe 仲好順
自我安慰中
G Pro唔係得USB黃豆連咩? 得RF無BT
咁唔該唔好同人講要用原廠先可以close lid用
大佬我唔想班友上黎post話睇完去買隻垃圾Magic Mouse番去跟住番黎呻
點解運apple嘢嘅dhl
可以垃圾過平時嘅dhl咁多
btw你有無用過Mighty Mouse?
有線版之後出過一陣bluetooth版,嗰排買Mac跟機要加錢換所以唔多人有
嗰隻野手感雖然差不過無Magic Mouse咁差,而且連Mac超順
https://www.amazon.com/dp/B07XBGH9H4?ref_=ast_sto_dp

有無人知香港有無依個牌子賣? 或者類似嘅款
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞