[Mac撚] 用家/買機集中討論(56) 煙條苦主寒冬取暖 乞衣撈底廢物回收

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
sorry 唔記得講我係single monitor. Desktop 1, 2 係virtual desktop
M1 mac行vm順唔順

部13年mba就打柴 想換部新mba頂住先 但係又想用黎得閒玩下aoc咁 唔知得唔得呢

坦巴係指右邊呢隻?

好耐之前睇過
冇見佢有出獨立enclosure

mbp 8/256終於出貨啦
岩岩到袋底機,係我第一部apple 機,請教大家有咩係要做或者download 令到我更加順暢咁用機
係amazon睇緊 Mbp d套
10間有9間都係 大陸公司

有冇 無拉鍊既套推介下
想問下Apple store app 係咪轉唔到教育版面?
原廠
或者Apple store賣緊嗰隻Native Union

tg 我官網down 都係arm 版
incase 磁力套
same
incase icon sleeve
喺amazon賣usd$35
放MacBook Pro 16” 全新機 未開箱同盒
https://lih.kg/2317960
話派送中,今日收到👍🏻👏🏻👏🏻👏🏻
如果apple 肯8折回收半年內買既macbook
條隊可能仲多人過買iphone

好醒目呀 識on hold charging
磁力套小心啲
我買左個switcheasy既磁力套會自動開機
昨日收到mbp 8/512
粒電真係好癲
咁計架咩?
imac 都 input 唔到
屌左條 2Tb m.2
邊款盒裝佢黎當 external 最好?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞