[Mac撚] 用家/買機集中討論(56) 煙條苦主寒冬取暖 乞衣撈底廢物回收

1001 回覆
13 Like 3 Dislike

今日用rosetta 2既excel燒機

自己create左d data行到落excel既最底

用左一陣仲凍過隔離咩都無開既intel mbp13

真心佩服
岩岩終於入手,第一次加入mac 家族

想問一下open vanvilla 打倉頡 有無 “用?替代字碼“ 呢個功能
因為依家DHL香港業務賣咗俾SF
所以DHL=SF
部舊mbp 15" 開多幾個tab 上網都暖暖地,部m1 仲係凍
睇慣咗iPad Pro真係覺得13吋條邊好粗
supply chain咋
你平時用既都係dhl本身黎
請問MAC分割WINDOWS既APP

有冇無好似WINDOWS咁係同一層 唔駛再按多一下??
magnet?
隻手摸落去同柯屎坐廁板個感覺係一樣
Rectangle?
呢個唔洗錢好似都ok我magnet 好耐以前買落

試下先THANKS
原來要打晒咁多個問號,not only 頭尾碼加問號
次次打字就好似坐係一個凍既廁板
而家開心使用袋底M1(之前係用緊2018年袋底MBA)

個KB真係好好好開心,之前嗰個真係實在太硬。
好期待可以用埋個PS4手制去玩ios game.
冬天當暖爐用一流
建議買個神枱早晚上香供奉部Mac 對部機最好
再凍d可以見到m1 user 話部機仲凍過隻手
話時話衣家部Air根本係核電呢個大家都知
我本身仲諗,電咁襟用個cycle會唔會好難升
點知用左咁耐發現係升得仲勁過以前,因為根撚本就唔會記得部野要叉電,完全唔會插住火牛黎用
士多有無得Walkin買 M1 air
問幾個藍精靈都話無現貨
諗緊買air定pro 計埋教育價同埋信用卡回贈其實都係差1700
但如果買air就可以加埋apple care
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞