[Mac撚] 用家/買機集中討論(56) 煙條苦主寒冬取暖 乞衣撈底廢物回收

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
唔拎黎做d demanding既野air夠晒
我今日中午cancel 左 15-22 既order , 然後撳到士多有貨
walkin 就唔可能
諗緊加ssd
定買隻外置ssd就算
唔打機但Lightroom執相算唔算demanding?
其實都睇咗唔小review pro好似大概快15%左右
只係諗緊只係差1700好唔好直接買pro算
其實9月已經有
7.2.4 2020-11-29
Added support for new ARM processors. Entering Hyperspace.
唔該晒巴打
岩岩fork左OpenVanilla個github,將聯想字改返做Windows個順序,有無巴打幫手試下work唔work
download link:https://github.com/hoho97/openvanilla-kai/releases/tag/1.6.1-kai

跟我咁set之後打字個手感就好貼近原生windows個輸入手感:

平時轉英文mode =按CAPS LOCK
符號就英文mode =半形;中文=全形
新iPhone都係
個true tone好重手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞