[Mac撚] 用家/買機集中討論(56) 煙條苦主寒冬取暖 乞衣撈底廢物回收

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
呢幾日個cap lock轉輸入法,有時㩒完無反應
有部2013imac 而家已經冇得升big sur
用左咁耐好地地 諗緊好唔好換ssd 再戰幾年 巴打們有冇建議
cap lock ok. 係地球冇反應
地球㩒極都冇用
想玩aoe 有冇計, 我裝完steam 唔俾我download
繼續用到等apple silicon既imac出左再考慮換唔換
而家開始忍唔到啦 禁一個制都彩虹波
而家講緊macbook呀嘛
你知唔知macbook個moon用既panel係led backlight既lcd黎
同ip12用緊既唔一樣
而家講緊macbook你又拉去iphone度
講左macbook唔係同iphone用同一個moon你又話會唔會賣大包
究竟你想表達d咩
係喇係喇
Apple好撚黑心專拎埋d次貨砌埋一齊整舊垃圾出黎賣呀
你無非都係想我咁講姐
而家無得用教育價係store買macbook air?佢叫我要上網訂先比用教育價
我建議你睇#2
Sorry無追到post 屌細力啲
傻啦 呢2隻係12同12mini咋
4個port果隻MBP先會係靚嘢
部mba用咗四年半 舊電得番2個鐘 開文書嘢時不時輕機
心郁郁想換M1 MBA
洗唔洗真係等下一代MBA先轉 定係其實依加果部其實都夠穩定?
行晒豐澤apple store 都搵唔到M1 Air 現貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞