[Mac撚] 用家/買機集中討論(56) 煙條苦主寒冬取暖 乞衣撈底廢物回收

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
教育價 mba 袋底都仲係11-18/12 processing
same教育價mba袋底
18-28
我想熄左部機放係袋
佢就自動幫我開機消耗粒電

坦克巴,我部ex2780 原廠type c

最後原廠線只能出60hz, 1080p 時有120hz

係條線唔夠?
我都係
巴打係8GB定16GB
我嗰部係16GB 1TB PRO... 點解會推遲左1日呀
買咗Pro 8GB,忽然又驚唔夠用
利申EDU應該有排等
請問宜家除咗soda player, 仲有咩方法睇到acestream?
mba 灰 袋底8/256 26/11 order
有樣野想問,如果係間中執下相
你會揀每月比$68嘅lightroom定係一筆過比$398嘅Pixelmator?
功能上又差唔差得遠呀?
想問我用第一次用部機,之後關機,再開就去左還原輔助程式個頁面,點都去唔番正常畫面,我驚會變磚,有冇大佬可以幫幫手,我係新手黎
可以
個Universal版LR export test真係慢鳩過Rosetta版

option click "scaled"
之後揀死2560x1440 (low resolution)
睇吓出唔出144Hz
仲係無的話可能要用SwitchResX
唔肯定你講邊個畫面
cmd+Q去試吓走唔走到出去
一係影幅相黎睇吓?
每月$68係咪有LR,PS?

不過初學 / 超業餘真係唔建議行入去俾Adobe食你一世
係呀,連埋20GB Adobe cloud storage
macOS & iOS 都用得

我一關機,再揭開部機就去左macOS 還原頁面,唔知點去番正常畫面。

但我岩岩打左pw又入番去正常畫面,唔該曬你
$68少數怕長計
Pixelmator download咗試用版其實感覺唔差
所以想問下大家意見
Pixelmator同LR用落分別大唔大?
我都想買斷,因為唔係每日都用,係放假出街影下相先會LR執
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞