[Mac撚] 用家/買機集中討論(56) 煙條苦主寒冬取暖 乞衣撈底廢物回收

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
Nvme enclosure我暫時用住ASUS先
反正舊laptop 最快都係10gpbs

其他放落nas 所以想要akitio個10GbE Lan
Apple tv用a10 la

Fifth gen USD179 已經用緊A10X
當時連A11 iPhone X 都未賣街
外國傳緊開發緊 32 core 處理器, 係咪會直接跳去做 mac pro?
綠聯好用?
大陸好似有兩隻英文包裝係Amazon做出口
Anker 同 Uni ,朋友用緊uni呢隻8in1佢話幾好
PC同Mac是旦一部插(USB)DAC的話,你搵一個multi-input卡/interface,再用software mixer / routing就可以全部野插線無delay
TS3 Plus連埋佢個3.5mm input基本上你可以當佢係一個簡單line-level audio interface
RED不適用呀, 點有4%呀
30號訂pro 8/512 已收貨
想知訂咗袋底air 預3-10/12到嗰位巴打到咗未
我等到好躁
我都係red
究竟點先攞到discount
唔講唔覺,發現高左同大隻左
睇嚟係教育價嘅袋底air係雞係公廁
岩岩係youtube 見到個港女幾日前先upload買咗2.5萬imac 開箱,好多留言都笑鳩佢仲買intel幫人清舊貨
佢話要等幾年後m1成熟先轉用m1,大家點睇需要幾耐?
雞蛋妹?
呢隻睇落高級好多咁喎
依家用緊細個個啲應該係travel hub?
係呀
post 錯link呢隻先啱

https://youtu.be/YMt_dUaBRvY
我買左anker 4k60 10gbps 1GbE
原本諗住兩年 不過M1表現已經咁好 可能一年鬆d
條片呢隻得2個usb夠唔夠用?
想買隻無lan port,一次都未插過
Mac mini 果個幾好喎 岩岩買左mini 想買返個
人地搵食電腦嘛 都係追求穩定速度啫
雖然依家m1性能超乎想像
但兼容性都未及intel mac嘅
同埋m1都未去到呢種性能
出勁啲嘅chip同做好兼容性都要時間
唔想等就係噉
好撚慘,仲拍埋片
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞