[少年監獄] 感受沙咀

1001 回覆
934 Like 10 Dislike
都未入沙咀已經咁撚樣,入左點撚算
我覺得AV無事
但樓主似真係有去搵兒童色情既野喎
我覺得AV無事

有搵加download 喎
差佬搵得上門 應該唔係誤down咁簡單架喎
有幸出番黎既會唔會去跟d 柳記報番入面既仇
唉,所以話法律面前,窮人含人撚
無財無勢比人屈入去,仲要比人打
我以前都試過比差佬屈,不過我大把錢請律師,打甩之餘再告番佢轉頭
其實係咪入到去就一定打,如果係d有錢仔或大哥d仔都敢打?唔驚比人尋仇?

巴打不如係我個post分享下相關經歷
極邪惡隱世香港法律
https://lihkg.com/thread/230842/page/1

我睇依個post由Page 1到依家,每次一開黎睇都只係感受到心酸。
我雖然冇好似樓主咁真正經歷,但每當我睇樓主既文字,已經足已令我置身於當時環境,但我可以肯定樓主當時一定比我想象中更差,我就算思想再黑暗都諗唔到當時當刻既實際情況。

只係可以講香港連幼稚園都玩debate, 竟然到大學都唔教人法律。真係有趣。
定係法律課程exclusively for international school as MUST HAVE course

所以我又想知你當時係點會遇到有關法律問題,有冇學CCTVB講「係我律師未黎之前我唔會講野」好似搞笑,但依句樣係CCTVB咁多年黎最有用教育大眾既野
之後既律師點處理,上庭,法官,等等等既野。都希望巴打可以分享下。

唔介意希望你都可以分享落我果個「極邪惡隱世香港法律」Post
https://lihkg.com/thread/230842/page/1

真心希望可以有人會正視依個問題
正如好多巴打同樓主所講:唔好睇法律好似好遠唔關你事,其實好多野往往都係同你息息相關,只不過可能未遇上咁既

有心有心,我都有諗過,如果係帶入警署果日,我知道自己有d咩權利的話,可能結果會輕判好多。(輕既會係社會服務令啊,感化令呢d,但如果有有心人留意到,我係判還押既時候拎既報告,其實結果一早預定左)

但都係果句,我無覺得自己係無辜,某程度我都算抵死。因為我真係有做過。

所以無謂糾纏係我既過去啦,無意思,因為已經過左

但都多謝你地支持呢個故
今晚再出多少少,然後早抖吧
係藍精靈訓撚醒左既事件之後,我地又踎左一段好長既時間,

期間,倉內的藍精靈交響曲還是不間斷地響起.

但我漸覺一個好重要,好痛苦既問題,就係我真係踎唔耐.好痛苦.

所以我踎既姿勢經常走樣,有好幾次都比出面個阿sir 點名屌鳩我郁撚夠未.

不過好彩,無搵我麻煩.

終於捱到要入飯堂食飯既時間, 旁邊果間大監倉既人慢慢行了出來,他們的手上有D渣住本書,有D渣住左象棋,行進期間還不斷細細私語,說說笑笑.

更不同的是,他們的頭髮沒有剃,各樣顏色和髮型,這些人應該就係court仔吧.

等他們走後(期間我不斷係心入面叫佢地行快D),前面個阿sir終於發了指令.
「全部同我留心,跟住準備操入飯堂啦,全部同我預備,立正,起!」原來頭先個大倉係飯堂

成個隊伍包括我,全部企曬起身,我第一次覺得原來就緊企係到,都可以咁撚舒服,係一種享受.

「聽撚住啊,等陣新黎果批你地唔撚使操入去,同我手夾大脾眼望前,跟住前面舊果批就得嫁啦,知唔知道?」

「Yes sir !」

「好啦,全部同我聽住,起步quick march !」

然後我地操住入了飯堂,飯堂既面積大約係醫院個倉既四倍,同地面焊實左既鐵枱和2邊的鐵長椅,整齊地佈滿了飯堂的中央區域,大約分了3個區域吧,在飯堂靠盡頭墻壁的中央,還擺放了一張講台.

我地入左去飯堂,轉換成單行行進,然後圍住左飯堂成了一個新的隊形.
去緊睇同囚,有巴打相認既請你睇

睇邊間?有謝票?

鑽石山,歡迎相認!

鑽石山有謝票wo
記得同游合照

影左啦,同男主角,同埋沙皮影左。
樓主,咩係 court 仔

上面有講過嫁
睇完,睇到眼濕濕,好撚淒涼,好撚屈辱,但又唔出得聲,要死忍!
我覺得AV無事

通常唔係大量下載,黑警留意到先做野咩? 應該唔會咁簡單就上門

但樓主之前提過download 咗好多Av

AV 唔upload好小比人捉
但兒童色情係到到都禁
所以佢係有心dl 呢方面既野而中招
去緊睇同囚,有巴打相認既請你睇

睇邊間?有謝票?

鑽石山,歡迎相認!

鑽石山有謝票wo
記得同游合照

影左啦,同男主角,同埋沙皮影左。

正啊喂
Lm
由開post追到而家,欣賞樓主嘅勇氣
有好多有類似經歷嘅人,出到嚟呢個社會未必願意提起自己呢段過去。
樓主不但勇於承認,而且願意喺網絡世界同人分享重咁仔細咁寫返出嚟,你已經接受咗呢段經歷係你人生中的一部分。樓主加油!
想講多句,出文出得快少少得唔得,等得好苦呀!
我覺得AV無事

通常唔係大量下載,黑警留意到先做野咩? 應該唔會咁簡單就上門

但樓主之前提過download 咗好多Av

AV 唔upload好小比人捉
但兒童色情係到到都禁
所以佢係有心dl 呢方面既野而中招

如果download av zip 檔入面有 cp 呢?

樓主有講係一大堆入面原來夾雜左cp
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞