[少年監獄] 感受沙咀

1001 回覆
934 Like 10 Dislike
仲有沙咀4式
睇故睇到留意套戲
到決定家下單機入場睇

剛剛睇完

咩戲?
睇故睇到留意套戲
到決定家下單機入場睇

剛剛睇完

咩戲?

同囚
我睇左幾次都唔明擺碟個動作係點
Live了
觀塘係咪姓練個個法官

練錦鴻呢個重炮黎

呢個出曬名仆街黎

練官其實幾好,唔好聽人講,上庭聽下佢判案啦,好有人情味

睇邊d case啦。
如果係社運case,佢唔算太釘。
但如果係DD,佢就一定係全港天字第一號釘官。

聽講佢個女就係比毒品害死,所以一向判毒品案都好重

有冇練官個女單新聞,從來未睇過,Google 都冇資料

無查證過呀,都係聽返黎
睇故睇到留意套戲
到決定家下單機入場睇

剛剛睇完

真係好慘的,好屈辱,但又唔出得聲。

入去訓練下吧

入去訓練下吧

係咪仲有刷鞋?
睇故睇到留意套戲
到決定家下單機入場睇

剛剛睇完

真係好慘的,好屈辱,但又唔出得聲。

啊星被自殺
沙皮爆seed果度簡直係全套戲高潮

入去訓練下吧

睇完同囚都係唔明
真係打拳咁

入場再睇多次

練錦鴻呢個重炮黎

呢個出曬名仆街黎

睇邊d case啦。

無查證過呀,都係聽返黎

咁應該流料啦

入去訓練下吧

睇完同囚都係唔明
真係打拳咁

打掌有得還手,而家只係日日比人當沙包打

入去訓練下吧

睇完同囚都係唔明
真係打拳咁

入場再睇多次

我請你睇吧,我逢星期四,五,都係買一送一。
我一個睇得85折,唔係幾抵咁。
Live

入場睇埋套戲啦,唔係無話題架啦!
留名

入去訓練下吧

睇完同囚都係唔明
真係打拳咁

入場再睇多次

有無限邊間院同場次?

ensure...柳記唔撚識英文係咁上下
成個故形容得好準確...由其是踢竇反包皮個下
between...David係醫院唔係話佢棕色衫...YP仔點會落二倉

多謝曬,諗左好耐都諗唔到我又費事卡係到,之後會改返

david既問題之後會解畫,星期日就知

仲有唔知係咪年代唔同...
無左搣橙皮一條過...仲要砌返個橙型出來比柳記check
十年前如果斷橙皮要食左啲橙皮.......

咁撚變態嘅,真係痴線架喎

變態?對於勁鍾意食橙但唔鍾意搣橙嘅我嚟講...
係我唯一一樣係入面學到而有用嘅事...簡直畢生受用

但係咪以上嘅規矩成年人嘅監房係冇?

𡃁仔監房都要睇係邊一類,樓主講緊二倉...
二倉都係罪名成立,等拎報告判刑,就要守呢啲規矩
當年霆鋒頂包單野都係二倉,但傳聞佢全程係醫院過,無落過大棚

佢係荔枝角過

入去訓練下吧

睇完同囚都係唔明
真係打拳咁

入場再睇多次

我仲諗住聽日單拖去星影匯睇tim

練錦鴻呢個重炮黎

呢個出曬名仆街黎

睇邊d case啦。

無查證過呀,都係聽返黎

傳聞黎,唔洗咁認真,同埋佢判毒品案其實唔算好重

入去訓練下吧

睇完同囚都係唔明
真係打拳咁

入場再睇多次

有無限邊間院同場次?

無限場次,百老匯,PALACE,AMC都得。
全年任何日子85折,逢星期四,五,買一送一。

入去訓練下吧

睇完同囚都係唔明
真係打拳咁

入場再睇多次

我可以幫手買平飛,星期四,五,買一送一。

入去訓練下吧

睇完同囚都係唔明
真係打拳咁

入場再睇多次

我可以幫手買平飛,星期四,五,買一送一。

我想睇
不過要等考埋個final先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞