[少年監獄] 感受沙咀

1001 回覆
934 Like 10 Dislike
暫時睇到樓主落山第一日就遇到右班(魔鬼)
壁屋2倉 我諗只係沙咀既入門版
期待之後你講既沙咀生活

左堅右流呢
聽講朝鮮民主主義人民共和國既勞改營仲癲

每餐50克玉米 額外就要自己食草
唔可以直望阿sir,因為畜牲無直視人既權利
做苦工,隨時可以被毒打

香港算少野

笑死
拎朝鮮比

拎北韓比既話全世界任何一個地方都會好過佢

條友可能住開北韓
講野都ON99咁
聽講朝鮮民主主義人民共和國既勞改營仲癲

每餐50克玉米 額外就要自己食草
唔可以直望阿sir,因為畜牲無直視人既權利
做苦工,隨時可以被毒打

香港算少野

笑死
拎朝鮮比

拎北韓比既話全世界任何一個地方都會好過佢

條友可能住開北韓
講野都ON99咁

On9仔
加速
加速
樓主個case真係有,
會因為搵到o既數量(容量?)
而分級定罪,聽過好似有啪40隻
o個一輪係差佬有心放蛇
特登tracking download之後拉人
所以會斷正

tracking download真係好撚狗 捉啲真係危害社會既案又唔見佢咁叻

好似話有十幾個中左招
啪左去小欖

科技罪案交數最撚叻架啦
捉親都係唔知自己犯緊法既小市民
真正想犯法班廢物撚捉到咩
黑警中既典範

佢地捉親人都係跟IP上門捉
點解會用IP係屋企上網做犯法野啊?
因為根本唔知係犯法囉
真正犯法又點會用自己IP係屋企做啊
成班垃圾玩文字獄、放蛇捉靚仔就叻
話緊你啊垃圾

唔知有無吹水啦
總之藏有就中,程度就分四級,
最高級好似五碌

另外好似話bookmark都會中
啊係,我呢2日要返一返大陸,所以今晚post埋全部第五章後,再係星期日post埋拋壁屋剩餘部分

所以聽日無文嫁啦

一邊坐車一邊post, 你要大陸上網卡我借隻蛋比你
屌你老母我入黎睇故 點知成班戇尻唔係講黑警就問樓主點衰。一啲又懶撚醒叫人俾差佬唔好點唔好點 煩撚到冇譜
屌你老母我入黎睇故 點知成班戇尻唔係講黑警就問樓主點衰。一啲又懶撚醒叫人俾差佬唔好點唔好點 煩撚到冇譜

成班咸濕仔平時狂down AV驚死自己會瀨野

睇鹹片搞到連續幾個月俾人打
仲到出翻黎十分一條人命都唔知有冇
咁梗係問多兩句

睇鹹片搞到連續幾個月俾人打
仲到出翻黎十分一條人命都唔知有冇
咁梗係問多兩句

你個名
「好啦,呢個就係移碟,宜家全部起身我地再試多次」

「Yes sir!」我地全部隨即起身,預備重新排練一次頭先既動作

但我已經心諗 :WTF? 屌我睇唔清wor, 移碟係向對面出拳再收返?

但我又唔敢問,唯有硬著頭皮上.

「黎了wor,預備,同我坐~~~低!!」

我地隨即一起坐低左,但對面有2個同學似乎不一致,速度不夠快.

「at sure」鷲sir說道.

但得David一個企左起身

「at sure姐係你做錯左,聽到呢個口令就要還原返頭先,姐係未做錯之前既動作,再黎多次,at sure」

(呢到我想帶返個頭盔,我係入面聽落既發音就係at sure ,但係我查唔到亦都真係唔肯定係唔係寫 at sure ,歡迎大家幫手指正,我用住at sure先)

我地全部企返起身.

ensure...柳記唔撚識英文係咁上下
成個故形容得好準確...由其是踢竇反包皮個下
between...David係醫院唔係話佢棕色衫...YP仔點會落二倉

多謝曬,諗左好耐都諗唔到我又費事卡係到,之後會改返

david既問題之後會解畫,星期日就知

仲有唔知係咪年代唔同...
無左搣橙皮一條過...仲要砌返個橙型出來比柳記check
十年前如果斷橙皮要食左啲橙皮.......

咁撚變態嘅,真係痴線架喎

變態?對於勁鍾意食橙但唔鍾意搣橙嘅我嚟講...
係我唯一一樣係入面學到而有用嘅事...簡直畢生受用

但係咪以上嘅規矩成年人嘅監房係冇?

老鬼監房係天堂,日日諗有咩野玩
如果有人對某種食物,或者對奶製品敏感,可以一早提出左先定要食左先再報比阿Sir聽?

寫得好真實,完全好有畫面! 睇到我都呼吸都慢曬!

日日食迫到你身體適應左咪無事,適應唔到咪適應唔到,你死之麻,關佢咩事?你只係一件垃圾,你會唔會去理垃圾桶件垃圾會唔會對牛奶過敏?
我朋友睇完套野同我講:屌!套野係我地係入面受既1/10都唔知有冇

係,電影已經收斂左好多,真實既係地獄中既地獄!
完全想像唔到係入面點生存

非常有人道!(對比伊斯蘭國)
之後換埋佢地提供既衫,去到旁邊個監倉我就坐低左等候入去廁所剪髮.

(呢到黎講,好似court仔係唔使剃頭,咁court仔係咩身份呢?

以我印象所知,當你選擇唔認罪又被還押既時候,你還押之後既待遇同身份就係court仔,因為法理上你未成罪,所以監獄里唔會對你太過差,連頭髮都唔使剃.

認左罪果D? 咪我呢D咯...

有錯歡迎指正)

剪完髪後,打指模,將你既舊衫(頭先驗身除落黎既出面既衫)自己打包,裝落一個袋到.

下一步,就係拎住一個拼左你英文名同一個編號既2行膠版牌,你自己要渣住擺係個心口到,然後企係一個黑白條打橫相間既背景前,呢一幕好多電影都會有,就係幫個犯影張犯人相.

正確,未認罪叫''拋''緊,唔洗剪頭髮

唔剪頭髮既原因係,你有可能要比警察帶你去比人認人,可以剪,但要剪返同你入黎時一樣既髮型!

成班人阻住曬睇故
再問樓主點衰同黑警點點點個班祝你地入去坐 咁你地咪知曬過程囉

「Yes sir!」我地全部隨即起身,預備重新排練一次頭先既動作

但我已經心諗 :WTF? 屌我睇唔清wor, 移碟係向對面出拳再收返?

我地隨即一起坐低左,但對面有2個同學似乎不一致,速度不夠快.

「at sure姐係你做錯左,聽到呢個口令就要還原返頭先,姐係未做錯之前既動作,再黎多次,at sure」

(呢到我想帶返個頭盔,我係入面聽落既發音就係at sure ,但係我查唔到亦都真係唔肯定係唔係寫 at sure ,歡迎大家幫手指正,我用住at sure先)

我地全部企返起身.

between...David係醫院唔係話佢棕色衫...YP仔點會落二倉

多謝曬,諗左好耐都諗唔到我又費事卡係到,之後會改返

david既問題之後會解畫,星期日就知

仲有唔知係咪年代唔同...
無左搣橙皮一條過...仲要砌返個橙型出來比柳記check
十年前如果斷橙皮要食左啲橙皮.......

咁撚變態嘅,真係痴線架喎

變態?對於勁鍾意食橙但唔鍾意搣橙嘅我嚟講...
係我唯一一樣係入面學到而有用嘅事...簡直畢生受用

但係咪以上嘅規矩成年人嘅監房係冇?

老鬼監房係天堂,日日諗有咩野玩

咪咁天真
老鬼倉係利益爭奪
樓主加油!我都係返果邊,費事騎左你個post

唔緊要啦 隨便騎

你肯開你問我答既post都係我想寫故出黎既原因之一
無你就唔會有呢個故嫁

個post其實唔係我開架
不過巴打真係寫得好詳細

我地寫唔到咁好既文章,講埋當時既心理

成班人阻住曬睇故
再問樓主點衰同黑警點點點個班祝你地入去坐 咁你地咪知曬過程囉

你撳追故模式睇咪得
樓主有呢個特殊經歷,咁有巴絲想追問都好正常
利申:唔睇A片,絲打,唔係鹹濕仔,睇留言學野
樓主個case真係有,
o個一輪係差佬有心放蛇
所以會斷正

tracking download真係好撚狗 捉啲真係危害社會既案又唔見佢咁叻

好似話有十幾個中左招
啪左去小欖

小概有個叫ETU(emotion treatment unit) 部門, 即係心理組,負責處理性罪行,暴力犯既治療,非常好捱,簡直係天堂,食既野係請廚師入黎煮,犯左事比人鎖入「啤房」(精神病院既單套囚禁房,買面有護薦個d),係24小時有冷氣的!
樓主個case真係有,
o個一輪係差佬有心放蛇
所以會斷正

好似話有十幾個中左招
啪左去小欖

小概有個叫ETU(emotion treatment unit) 部門, 即係心理組,負責處理性罪行,暴力犯既治療,非常好捱,簡直係天堂,食既野係請廚師入黎煮,犯左事比人鎖入「啤房」(精神病院既單套囚禁房,買面有護薦個d),係24小時有冷氣的!

特別組丫嘛
好多名人o係入面
利申:聽人鳩up

我地全部企返起身.

As You Were 呀師兄,原意係步操時候做錯野還原咁解上一步
步操COMMANDER 將AS YOU WERE 發做 ''ASSURE'' 係好常見
因為出COMMAND 係要快 好難發得齊三個音
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞