[少年監獄] 感受沙咀

1001 回覆
934 Like 10 Dislike
隔成年先上門 到底係點知

中五download 應該17歲,18歲比人告,都係隔一年姐。

通常隔幾耐

thx bro 改改先
皮已正,其實網絡犯罪要證明到部電腦真係得你一個用先入到你,基本上你口供唔好亂講野,疑點利益歸於被告好難入你
http://hk.apple.nextmedia.com/news/art/20100415/13930870

【本報訊】性格內向的無業青年,在盧森堡色情網站下載逾1.3萬幅兒童色情照片及卡通,以及17段影像,內容涉及1歲至13歲兒童的不雅相及淫褻情節。該名青年早前承認一項管有兒童色情物品罪,昨在區域法院被判囚12個月。
盧森堡執法部門於去年6月通報,有港人從當地網站下載色情物品,港警調查後於9月16日在被告邱仁傑(21歲)住所電腦內,發現涉案兒童色情照及片段。
案件編號: DCCC171/10

樓主,係咪你黎?
似喎,勞教中心係14-24歳男性喎

有案例係條友delete左啲cp
部腦又係唔知咩事俾人查
摷到佢delete過
最後判左12定24個月
曾經管有都係罪黎

坦白講成件事咪就係警察想睇人仆街
法官想滿足佢權力慾
而呢啲罪行既被告人就係最好恰既垃圾

同監獄入面D監犯搵風化犯恰一樣心態咋嘛

呢個世界係咁戇鳩架啦
http://hk.apple.nextmedia.com/news/art/20100415/13930870

【本報訊】性格內向的無業青年,在盧森堡色情網站下載逾1.3萬幅兒童色情照片及卡通,以及17段影像,內容涉及1歲至13歲兒童的不雅相及淫褻情節。該名青年早前承認一項管有兒童色情物品罪,昨在區域法院被判囚12個月。
盧森堡執法部門於去年6月通報,有港人從當地網站下載色情物品,港警調查後於9月16日在被告邱仁傑(21歲)住所電腦內,發現涉案兒童色情照及片段。
案件編號: DCCC171/10

樓主,係咪你黎?
似喎,勞教中心係14-24歳男性喎

屌你睇就睇啦 叻唔切係都想起人底
ON99咁 而家樓主潛左無得睇啦仆街

好撚醒啊你真係
其實起人底係咩心態呢...

有得你睇就睇啦
起完底你會睇得開心d?
皮已正,其實網絡犯罪要證明到部電腦真係得你一個用先入到你,基本上你口供唔好亂講野,疑點利益歸於被告好難入你

你真係咁天真覺得香港有呢樣野?
睇TVB劇太多?
一審法官覺得你有做過你已經無得保釋直接入去坐
起底好過癮?沖出黎柒戇鳩
Btw(Show Blocked User - 精蟲入屎fuck)

睇TVB劇太多?

有乜野等排期上訴
同二審官講

香港啲濕鳩一審官係無王管 最多比上級官講兩句
繼續我行我素唔知幾撚有型
樓主加速呀
down個av搞到坐監
嚇到我鳩都縮
down個av搞到坐監
嚇到我鳩都縮

仲要有時唔肯定自己down 左咩
都係上網睇算啦

睇TVB劇太多?

我只係之前因為161比d黑警的左返去,所以得出咁既結論姐,再加上當時落口供條黑警有個細節位做錯左,程序有問題,所以冇落我charge,其實諗返起果陣都幾好彩,如果佢要硬入我應該走唔甩

係到想提大家一句如果大家係衰不誠實使用電腦,記得記得記得份口供乜柒都唔好講,無論佢打你又好哄你又好威脅你都好,記住乜柒都唔好講,只要你一日份口供唔講野佢都好難入你,因為佢要證明部電腦係得你一個人用過同埋用既過程

當然如果條黑警好似上面位巴打講,屈你cp既話就另計。
觀塘係咪姓練個個法官

練錦鴻呢個重炮黎

呢個出曬名仆街黎

練官其實幾好,唔好聽人講,上庭聽下佢判案啦,好有人情味
down個av搞到坐監
嚇到我鳩都縮

仲要有時唔肯定自己down 左咩
都係上網睇算啦

上網睇又唔夠新

睇TVB劇太多?

我只係之前因為161比d黑警的左返去,所以得出咁既結論姐,再加上當時落口供條黑警有個細節位做錯左,程序有問題,所以冇落我charge,其實諗返起果陣都幾好彩,如果佢要硬入我應該走唔甩

係到想提大家一句如果大家係衰不誠實使用電腦,記得記得記得份口供乜柒都唔好講,無論佢打你又好哄你又好威脅你都好,記住乜柒都唔好講,只要你一日份口供唔講野佢都好難入你,因為佢要證明部電腦係得你一個人用過同埋用既過程

搞左幾耐最後單野 有冇沒收你全屋手機電腦
LM

睇TVB劇太多?

收左手機電腦,搞左成半年左右,之後比返電腦手機我,但我屌佢老母,返到歸部機已經開唔撚到,唔知係比d黑警整壞左呀,定係部機去到黑警手上就壞左所以入我唔到,因為果陣我部電腦好撚虧,一熄左機就好難開得返,所以真係好多樣好彩d黑警先入我唔到,因為果陣口供我已經認左手機電腦係我用,正常玩法係口供咩都唔可以講先岩

我就好彩黑警入我唔到,果陣同期有幾個巴打比黑警拉左已經比人告完收晒皮
記住記住比黑警拉咩都唔可以講,你想求情想解釋有咩留返上庭講,d黑警會黑白雙殺咁,一個扮好人同你打好關係等你爆料,一個就扮惡嚇尻你,睇下你受邊套

老實講d黑警冇野做得出,48小時就要放你走,你捱得住就得

睇TVB劇太多?

收左手機電腦,搞左成半年左右,之後比返電腦手機我,但我屌佢老母,返到歸部機已經開唔撚到,唔知係比d黑警整壞左呀,定係部機去到黑警手上就壞左所以入我唔到,因為果陣我部電腦好撚虧,一熄左機就好難開得返,所以真係好多樣好彩d黑警先入我唔到,因為果陣口供我已經認左手機電腦係我用,正常玩法係口供咩都唔可以講先岩

我就好彩黑警入我唔到,果陣同期有幾個巴打比黑警拉左已經比人告完收晒皮

因為佢會RUN你部手機電腦半年
乜硬件壽命都用盡你
香港法律就係黑警法官律政司三為一體玩撚死你

睇TVB劇太多?

乜硬件壽命都用盡你

仲有黑警d電腦科技真係垃撚圾,電腦系統就用window 98
解我部sumsung機個密碼都要撞幾次撞唔岩問我拎密碼,笑撚死

睇TVB劇太多?

乜硬件壽命都用盡你

仲有黑警d電腦科技真係垃撚圾,電腦系統就用window 98
解我部sumsung機個密碼都要撞幾次撞唔岩問我拎密碼,笑撚死

所以咪話香港黑警科技罪案除左捉詐彈、上網屌黑警
根本捉唔到真正犯人
但為自己份糧交差就搞鳩小市民
但仲有人信黑警果下先好野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞