[少年監獄] 感受沙咀

1001 回覆
934 Like 10 Dislike
終於到了踢倉既時刻,鷲sir既腳步亦踏入了我們的倉門

我們身穿著底褲和短袖內衣,企左係自己的床邊迎接魔王

「Good morning sir !」

「嗯,開始body mark check」鷲sir說

「Yes sir !」

值日既藍精靈亦開始打數

接下來既body mark check,每打一次數,我地就會擺出一個指定姿勢比阿sir檢查,一共有5-6個不同的固定姿勢,主要係比阿sir睇你身體有無傷痕同傷口,不過我忘記點擺姿勢了。呢到就略過吧(歡迎update)

body mark check完後,鷲sir開始行去每個人的床前檢查作品

首先係山猴

Thank you sir 1
Thank you sir 2
Thank you sir 3
Thank you sir 4
Thank you sir 5

有無印象?

呢個好似係找數,body 好似係good morning 1 2 3 4 5

我記錯左,唔緊要,聽朝睇第二次
所以無得唔比心機學,唔識都要逼到自己一定要識 !

如果唔係既話

「哎屌.你又錯呢樣.伸個手掌出黎」

屌我自己都feel又無用到腳踝落地

「Yes sir」
我認衰了(雖然都無得唔認),伸出了左手手掌攤平.

鷲sir為左避免我縮開手,一手渣住左我手掌既前段指骨.

另一手則渣住一把大於4尺長既膠尺.預備打落我個手掌到找我數.

但把尺既重點其實唔係長度,係厚度.....大概0.5cm的厚度.

我望了望把尺,吞了吞口水.

「知唔知自己衰咩啊?」

「Yes sir, 我無用腳踝落地sir !」

啪 !!

「啊 !....」
我忍唔住叫左聲,屌好撚del啊 !!!!

「唔準嗌, 咁你下次仲犯唔犯啊?」

「同sir報唔會!」

啪 !! !

「FUCK !!!」
我今次係心入面嗌 ,但個痛楚不禁令我咧起嘴巴,踮起腳踝.

「拿,你話嫁,ensure! 」

「Yes sir !」我強忍手上的餘痛,回復站立姿勢.

「預備 , quick march !」

「Check !」我向前行進

「squad , halt !」

「One , Two !」屌今次一定要得啊!!!

「嘣.......」太過沉默的揼地聲,又為我帶來了災難...

「又話唔會再犯? 今次伸右手出黎!!」

「Sorry sir !」

我不情願地伸出右手,但又真的覺得自己抵找。

入場再睇多次

我請你睇吧,我逢星期四,五,都係買一送一。
我一個睇得85折,唔係幾抵咁。

我仲諗住聽日單拖去星影匯睇tim

我可以幫手買平飛,星期四,五,買一送一。

巴打係咪可以幫手買飛

一陣成班連登仔搵AgentCC巴打買完飛一齊入場睇

講真我唔介意,當一班人出黎玩

諗住聽朝去星影匯
會唔會見到巴打

唔會啦,我睇1950套志明,本來諗住睇埋2215套同囚,但聽日要番工都係第日先睇

巴打係咪可以幫手買飛

諗住聽朝去星影匯
會唔會見到巴打

唔會啦,我睇1950套志明,本來諗住睇埋2215套同囚,但聽日要番工都係第日先睇

屌係咪講緊今日,我又係睇1950 志明,咁都有得相認

巴打係咪可以幫手買飛

諗住聽朝去星影匯
會唔會見到巴打

屌係咪講緊今日,我又係睇1950 志明,咁都有得相認

係呀,星影匯睇戲幾正
其實用腳踭halt 停唔會太聲得過用腳板架喎,聲沉唔係正常架咩
(好似係,太耐無操過)
其實用腳踭halt 停唔會聲得過用腳板架喎,聲沉唔係正常架咩
(好似係,太耐無操過)
其實關楚耀呢種算好人既阿sir現實係咪唔存在?

唔好劇透
最爽係派廚房 飯菜任食 魚都食幾條
人生第一次試過食得太飽搞到肚痾
不過好多年前既事
lm
Lm
留名
點解d人真係忍到呀sir咁既對待 我就咁睇文字已經想屌佢地老母
點解d人真係忍到呀sir咁既對待 我就咁睇文字已經想屌佢地老母

你傻的嗎?你想比人打斷你手腳,迫你食屎,定係掉你落街殺左你?

你係屋企對住個電腦咪惡囉
勞教中心唔係專門判d同毒品,黑社會等有關罪行個d MK仔入架咩?
樓主出文好密
想問下如果出面落紅黑雨甚至打8號波咁你地仲洗唔洗室外做野或者步操

唔使,我地同d小學生一樣諗法嫁

咁有咩做
「好啦,呢個就係移碟,宜家全部起身我地再試多次」

「Yes sir!」我地全部隨即起身,預備重新排練一次頭先既動作

但我已經心諗 :WTF? 屌我睇唔清wor, 移碟係向對面出拳再收返?

但我又唔敢問,唯有硬著頭皮上.

「黎了wor,預備,同我坐~~~低!!」

我地隨即一起坐低左,但對面有2個同學似乎不一致,速度不夠快.

「at sure」鷲sir說道.

但得David一個企左起身

「at sure姐係你做錯左,聽到呢個口令就要還原返頭先,姐係未做錯之前既動作,再黎多次,at sure」

(呢到我想帶返個頭盔,我係入面聽落既發音就係at sure ,但係我查唔到亦都真係唔肯定係唔係寫 at sure ,歡迎大家幫手指正,我用住at sure先)

我地全部企返起身.

應該係as you were
Lm
Live左幾日,支持你呀樓主,我可以講話係句句屬實仲要要超撚真實,只係唔同時期既二倉牌頭有啲出入
利申:2倉出黎2個幾星期
https://youtu.be/fhFQh83i5tA
呢條片

痴線摺到起曬角 同擺放軍一撚樣
用屎擦牙真定假
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞