[少年監獄] 感受沙咀

1001 回覆
934 Like 10 Dislike
「好啦,呢個就係移碟,宜家全部起身我地再試多次」

「Yes sir!」我地全部隨即起身,預備重新排練一次頭先既動作

但我已經心諗 :WTF? 屌我睇唔清wor, 移碟係向對面出拳再收返?

但我又唔敢問,唯有硬著頭皮上.

「黎了wor,預備,同我坐~~~低!!」

我地隨即一起坐低左,但對面有2個同學似乎不一致,速度不夠快.

「at sure」鷲sir說道.

但得David一個企左起身

「at sure姐係你做錯左,聽到呢個口令就要還原返頭先,姐係未做錯之前既動作,再黎多次,at sure」

(呢到我想帶返個頭盔,我係入面聽落既發音就係at sure ,但係我查唔到亦都真係唔肯定係唔係寫 at sure ,歡迎大家幫手指正,我用住at sure先)

我地全部企返起身.

ensure...柳記唔撚識英文係咁上下
成個故形容得好準確...由其是踢竇反包皮個下
between...David係醫院唔係話佢棕色衫...YP仔點會落二倉

唔係ensure 同 as sure嚟
係as you were
姐係做番上一個動作或撤回命令嘅order
另外係get到唔係gag到
辛苦哂樓主

啲柳記讀音真係唔會令人聯想到呢個字, 受教了

係as you were, 不過因為落order要快又要大聲,
所以通常叫吓叫吓就變咗as you are, assure, at sure咁
因為個A音好嗌啲

利申:以前做過commander
今日都幾多文

仲有冇多啲

你睇哂你問我答未

由1追到3喇
我朋友睇完套野同我講:屌!套野係我地係入面受既1/10都唔知有冇

你都入過去?
支持樓主
完全想像唔到係入面點生存
正皮
如果有人對某種食物,或者對奶製品敏感,可以一早提出左先定要食左先再報比阿Sir聽?

寫得好真實,完全好有畫面! 睇到我都呼吸都慢曬!

敏感?你傻架?打到你唔敏感囉

我都想問
好啦,我地星期日再見啦

多謝支持!

「好啦,呢個就係移碟,宜家全部起身我地再試多次」

「Yes sir!」我地全部隨即起身,預備重新排練一次頭先既動作

但我已經心諗 :WTF? 屌我睇唔清wor, 移碟係向對面出拳再收返?

但我又唔敢問,唯有硬著頭皮上.

「黎了wor,預備,同我坐~~~低!!」

我地隨即一起坐低左,但對面有2個同學似乎不一致,速度不夠快.

「at sure」鷲sir說道.

但得David一個企左起身

「at sure姐係你做錯左,聽到呢個口令就要還原返頭先,姐係未做錯之前既動作,再黎多次,at sure」

(呢到我想帶返個頭盔,我係入面聽落既發音就係at sure ,但係我查唔到亦都真係唔肯定係唔係寫 at sure ,歡迎大家幫手指正,我用住at sure先)

我地全部企返起身.

ensure...柳記唔撚識英文係咁上下
成個故形容得好準確...由其是踢竇反包皮個下
between...David係醫院唔係話佢棕色衫...YP仔點會落二倉

多謝曬,諗左好耐都諗唔到我又費事卡係到,之後會改返

david既問題之後會解畫,星期日就知

仲有唔知係咪年代唔同...
無左搣橙皮一條過...仲要砌返個橙型出來比柳記check
十年前如果斷橙皮要食左啲橙皮.......

壁屋對橙無要求
萬幸啊

可能而家無...十年前係有的...每日都有人食橙連皮...

二十年前,無呢樣野,dc仔都係著yp衫,tc仔就淺綠衫深綠褲
「兩隻腳抹開D」

這一步在法院底下都有試過.

「宜家跳幾下黎睇下.」

OH...新野

我開始尷尬的起跳,身上的肥膏和下體亦隨住跳動甩動.好彩我係背對住佢,無比佢見到前面既衰樣

「好啦停,宜家個腳再抹開D,上半身捂低」

我估下一步應該係叫我上半身捂低,然後比佢睇會陰.

「然後抹開個屎眼比我望下」

.

.

.

個order我聽得好清楚

但佢真係講得好撚直接.

呢世人,大概係第一次聽到有人咁叫我做呢樣野,雖然睇戲都知道監房會有通櫃呢樣野
我都有左心理準備,但實情真係要面對果陣,呢種感覺都幾無奈

我邊係心入面同自己講,放低自尊,放低個自尊.

邊將兩隻手渣係pat pat上既肉位,然後出力抹開左屎眼.

好鬼好笑
「兩隻腳抹開D」

這一步在法院底下都有試過.

「宜家跳幾下黎睇下.」

OH...新野

我開始尷尬的起跳,身上的肥膏和下體亦隨住跳動甩動.好彩我係背對住佢,無比佢見到前面既衰樣

「好啦停,宜家個腳再抹開D,上半身捂低」

我估下一步應該係叫我上半身捂低,然後比佢睇會陰.

「然後抹開個屎眼比我望下」

.

.

.

個order我聽得好清楚

但佢真係講得好撚直接.

呢世人,大概係第一次聽到有人咁叫我做呢樣野,雖然睇戲都知道監房會有通櫃呢樣野
我都有左心理準備,但實情真係要面對果陣,呢種感覺都幾無奈

我邊係心入面同自己講,放低自尊,放低個自尊.

邊將兩隻手渣係pat pat上既肉位,然後出力抹開左屎眼.

有晒畫面
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞