[少年監獄] 感受沙咀

1001 回覆
934 Like 10 Dislike
啪------------

這聲響,響徹了整個二倉.

「我都話左,呢到得幾個嗌法,得thank you sir 」

啪--------------------------- !

「Yes sir !」

啪--------------------------------------------- !

「同埋Sorry sir !」

啪--------------------------------------------------------- !

「不過,如果你地有其他野要講,係講左thank you sir 啊 sorry sir之後, 再加多個 "同 sir 報", 就可以講其他野啦」鷲sir轉頭同我地講

說罷他又回頭望住藍精靈
「咁好啦,我比多最後一次機會你, 你訓撚醒未啊?」

佢好明顯嚇怕左,驚慌並且好急地說出:

「Yes sir ! 同sir報: 我訓撚醒左」
(PS:我無打多左個撚字)
.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

…...仆街鳥

這一句仆街,大概係踎緊既我地係心中一齊嗌的.
我心諗:好明顯你未訓醒啦.

因為我地都聽得好清楚,佢話佢訓撚醒左
「哇屌你老母你講乜撚野啊你! 你講乜撚野啊你屌你老母」鷲sir仿佛點燃了炸藥

而前方的另一個柳記則發了其他號令

「望乜撚野望,全部同我頭向右轉 ,咪撚望啊」

而第三個柳記則開始行埋去,同打緊個藍精靈既阿sir講

「喂喂喂, 拖左入去先啦,唔好係出面,拖左入去先」

啪-----啪-----

嘭----- 嘭-----

「sorry sir 」,嘭-----

「sorry sir 啊」

啪-----

這些聲音瞬間係左耳邊響起.
而恐懼亦開始在我地心中蔓延
Live
live
我頭正望右,但眼尾拼命地向左邊雕.

我雕到果2個sir拖緊個藍精靈入去他們身後的門口,我無睇錯,真係拉住佢個衣領拖住入.

「屌你老母啊呢到得阿sir可以講粗口嫁屌你老母,你宜家係唔係好撚講得啊? 啊? 屌你老味唔準嗌! 縮乜撚野啊縮, 你試下再縮啊屌你老母,講粗口拿,仲要講得咁撚大聲呀拿......」

「sorry sir sorry sir sorry sir ,sorry sir,啊呵,sorry sir啊......」

個藍精靈的求饒聲同打擊聲夾雜在一起,從二倉的房內傳了出來,仲帶埋立體聲效,

好像一段交響曲般響在我們耳邊.

只不過呢個樂章,讓人膽怯和懼怕.

我強忍著雙腳的痛楚,在心中默默記低這個藍精靈帶來的教訓.

但另一個心聲開始放大

我真係好想出返去啊
加速
好有畫面
林雪:對唔閪字
形容得好生動
入面柳記只敢屌 dcr 同沙咀
藍精靈
如果啲犯忍唔住還拖咁點算
啲阿sir 又會唔會嬲得滯打死人
又或者佢地會唔會驚打死人

請你去office hi tea
想飲可樂定奶茶?
真正戒j post

google自己search 徐永良啦
入過羈留室
個啲墻好有經歷
Btw唔係犯事入

打死左好多個啦, 成班捉住你掉你落街咪得, 唔使打得咁累, 然後話你逃獄, 無撚敵!
Live
小心啲
搞到好想移民
Live
未入沙咀就咁撚恐怖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞