[少年監獄] 感受沙咀

1001 回覆
934 Like 10 Dislike
去緊睇同囚,有巴打相認既請你睇

睇邊間?有謝票?

鑽石山,歡迎相認!

鑽石山有謝票wo
記得同游合照

影左啦,同男主角,同埋沙皮影左。

正啊喂

down個av都要坐監
係時候戒J

改叫雞吧
我覺得AV無事
但樓主似真係有去搵兒童色情既野喎

有搵加download 喎
差佬搵得上門 應該唔係誤down咁簡單架喎

通常唔係大量下載,黑警留意到先做野咩? 應該唔會咁簡單就上門

但樓主之前提過download 咗好多Av

AV 唔upload好小比人捉
但兒童色情係到到都禁
所以佢係有心dl 呢方面既野而中招

如果download av zip 檔入面有 cp 呢?

一樣,我覺得應該係有班仆街係d av入面加CP, 然後放seek出去玩鳩人,睇下邊個唔好彩,咁佢就暗地裡笑
希望套戲同你地班過來人嘅post
可以令多啲人正視問題啦
我都係呢啲post先知到咁撚黑暗

通常唔係大量下載,黑警留意到先做野咩? 應該唔會咁簡單就上門

但兒童色情係到到都禁

一樣,我覺得應該係有班仆街係d av入面加CP, 然後放seek出去玩鳩人,睇下邊個唔好彩,咁佢就暗地裡笑

好彩一直堅持唔 down zip 檔

小心有仆街用剪片軟件插左係條片中暗
樓主最後判左幾耐
高質 LM

但兒童色情係到到都禁

好彩一直堅持唔 down zip 檔

小心有仆街用剪片軟件插左係條片中暗

算啦 其實差佬要做你
乜鳩都無用 肉隨針牌上
唔撚DL算撚數 保命
啊係,我呢2日要返一返大陸,所以今晚post埋全部第五章後,再係星期日post埋拋壁屋剩餘部分

所以聽日無文嫁啦
啊係,我呢2日要返一返大陸,所以今晚post埋全部第五章後,再係星期日post埋拋壁屋剩餘部分

所以聽日無文嫁啦

由開post追到而家,欣賞樓主嘅勇氣
有好多有類似經歷嘅人,出到嚟呢個社會未必願意提起自己呢段過去。
樓主不但勇於承認,而且願意喺網絡世界同人分享重咁仔細咁寫返出嚟,你已經接受咗呢段經歷係你人生中的一部分。樓主加油!
想講多句,出文出得快少少得唔得,等得好苦呀!

多謝支持
之後阿sir發出口令

「UP !」

全部人的右手前臂隨即抬起,但二頭肌部分仍然貼住上半身,與身體成了一個90度.

「squad !」

跟住全部人立即開始不斷用腳大力地揼(dum)落地面.

「蹦蹦蹦蹦蹦蹦蹦蹦蹦蹦 ~~~~!」密集的揼地聲猶如鼓聲一般,震天動地.

「halt  !」

瞬間地,全部人停止了腳步,飯堂又回復了肅靜.

「Down !」

全部人放低左抬高既右手,回復返站立姿勢.

成個過程讓我產生了一種好似身在軍營中的錯覺.

我開始慢慢gag到,鷲sir要求既紀律到底係咩一回事.
「等陣全部人同我逐步逐步行去拎飯! 左腳踏前,右腳再泊埋上去,收到既話就開始攞飯,收唔收到 ! ?」

「Yes sir  !」

我們異口同聲回應,聲浪之大甚至響起了些少回音

之後便開始攞飯.

每個人都按照指示,用左腳一步行前,隨後的那隻右腳再泊埋上去既行路方法前進.

就黎到我拎晚餐.而在那邊,有個幫手打茶麥既同學,同一個負責拎飯教學既阿sir.

「來吧,這又是一場需要記住的規矩  !」我在心中提醒自己.
「聽住啊,用右邊手指公同食指拎住個茶麥柄,然後其他手指接住同學仔比你既橙,之後用左手拎個瓷羹, 再用2個手指拎住兜飯」

我聽完前面阿sir既指示後,跟住做.

「仲有啊,當同學幫你打茶,你要講D咩啊? 要講thank you sir 唔該同學啊」

「thank you sir 唔該同學!」我對住阿sir現買現賣

「咁你都要對住個同學講嫁 ,碌柒」

我連忙對住幫我打茶麥既同學說「thank you sir 唔該同學!」

然後跟住前面,左手渣埋兜藍色膠碟既飯.

「一步一步緊行啊,右腳泊去左腳, 右腳泊去左腳」耳邊亦不斷傳來各個阿sir既提醒
隨著指示,我終於去到了鐵枱,但都未係放鬆既時候,因為大家都仲企緊係鐵枱同鐵凳中間.

等全部人就位之後,有個柳記就開始發聲

「宜家開始擺位,等陣過黎check啊」

然後,個打到藍精靈唔知變咩樣既鷲sir唔知幾時返左黎,並且行過黎進行教學.

「聽住啊,宜家同我學擺位,將你個茶麥放係碟飯既右上方,然後個瓷羹柄向下,對住個茶麥,之後碟飯呢, 白飯要向住自己.個橙呢,就要個錠向上,擺係碟飯左上.唔撚識就望下呢邊呢個同學示範」

阿sir指示我地拎David既擺位做參考.

我地開始照做,過程中一切正常,但唯獨個橙唔聽話,擺唔定,周圍郁.
好彩David係到,佢教話,大力D將個橙按實係枱到,再轉一轉,個橙就會定左係到.

我試了試,果然效果不俗.

檢查擺位完畢後,(期間都聽到其他枱有人被屌話擺位唔正,好彩我地呢枱有David)

就開始準備就坐.

「好啦,你地都擺曬位預備食飯啦,之後要點做呢?等陣我會嗌預備,坐,低! ,我嗌到個低字,你地就即刻同我坐低,五好慢慢黎」

「預備,坐~~~低!!」
唔知點解,鷲sir故意拖長左"坐"既音然後一下爆個"低"字出黎.

令我有種好似係運動會預備起跑既感覺.
硬係覺得入面啲啊sir好小學雞
其實真係撚狗咁撚
「跟住落黎我會嗌對腳,同移碟,聽到之後你就要伸個腳向前揼落地下,記住要揼出聲嫁,哎都係示範一次算,David 」

「Yes sir」 David 應完起左身.

「做一次示範比其他同學學下野啊,聽住啦,預備,坐~~~低!!」

David應聲而坐,動作快速.

「對腳!」
「嘣!」這一下清脆而響亮.

呢一下嘣其實係David雙腳提高了少許後,猛地揼落鐵枱下的地面時所發出的聲響.

「無錯啦! 呢個就係對腳」鷲sir讚道.

「Thank you sir」David說.

「再黎了wor! 移碟!」

鷲sir一說完“移碟”兩個字,David便猛地伸出雙手在飯碟的上方晃了晃,然後又瞬即收返手擺係大脾到.

但在我的角度而言,我覺得好似對左對面虛打雙拳然後收拳緊.
「好啦,呢個就係移碟,宜家全部起身我地再試多次」

「Yes sir!」我地全部隨即起身,預備重新排練一次頭先既動作

但我已經心諗 :WTF? 屌我睇唔清wor, 移碟係向對面出拳再收返?

但我又唔敢問,唯有硬著頭皮上.

「黎了wor,預備,同我坐~~~低!!」

我地隨即一起坐低左,但對面有2個同學似乎不一致,速度不夠快.

「at sure」鷲sir說道.

但得David一個企左起身

「at sure姐係你做錯左,聽到呢個口令就要還原返頭先,姐係未做錯之前既動作,再黎多次,at sure」

(呢到我想帶返個頭盔,我係入面聽落既發音就係at sure ,但係我查唔到亦都真係唔肯定係唔係寫 at sure ,歡迎大家幫手指正,我用住at sure先)

我地全部企返起身.
「喂,你地做錯左,我先要嗌 at sure嫁」

我地立即gag到.

「sorry sir!」

「恩,今次我同坐落去坐快D啊,再唔齊就無得坐.」

「黎了wor,預備,坐~~~低!!」

但今次都係有一個人坐慢,唔一致.

「唉你都係唔想坐嫁啦,同我企住係到食」果個人立刻受到懲罰.

「跟住落黎係對腳啊,聽住啦, 對腳 ! !」

「嘣!....」雖然有D雜音,不夠清脆,但都算響亮既,我認為.

「嗯....今次算你地啦 」鷲sir說道.

好彩過到骨姐.
但下一步點算?

「跟住落黎移碟了wor, 移碟 !」
屌..我硬著頭皮伸出雙拳向對家同學fing出,然後再瞬間收返手還原動作.希望呢個速度可以令鷲sir無留意到我

「咦等陣先」鷲sir好似發現了什麼不同,我亦心諗不妙

「黎多次移碟啊,今次唔使收返埋個手,同我hold住係到.移碟!」

我又出了雙拳在飯碟的上方,但好明顯我做錯左.

因為附近全部移碟的人,個手係攤開的,再詳細的話,Daivd既動作係左手伸到最盡,然後攤開的手掌向自己方向咬入,手掌在上方望的話係成一個90度的,而右手同樣都係咬入成90度,不過右手並沒有伸到最盡,反而個位置靠近心口.

所以宜家個情況,出拳既我係多麼的ON9.
「哇屌,你移左D乜撚野碟啊屌..哈哈哈..」
鷲sir立即笑住緊屌我.

在旁的David也忍不住咧嘴望住我個動作,輕笑左一陣.

「Sorry sir !」
我立即嗌左呢句萬能key先,確保佢知道我知道自己錯.

「哎屌,喂阿陽你過黎望下呢個撚樣,屌好撚正.」
鷲sir叫了另一桌的陽sir靠近,欣賞我的動作.

我心感不妙,想立即企聲舉手嗌sorry sir ,但都被鷲sir叫低左「喂咪撚郁住先,比其他阿sir睇下先啦」

陽sir黎到後,望左望便開始笑住屌「哇你好撚好抽wor, 食飯都想打人既屌」

成個氣氛不知幾時變了幽默和輕鬆,附近的阿sir都笑聲不斷,就連對面既阿壯都強忍著笑聲微微發震.但個嘴型都係向上彎的.

只不過我係中心出醜的那位,不安籠罩左我既心情同思緒,我不敢輕舉妄動,只有繼續等待鷲sir發聲.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞