[少年監獄] 感受沙咀

1001 回覆
934 Like 10 Dislike
皮已正,其實網絡犯罪要證明到部電腦真係得你一個用先入到你,基本上你口供唔好亂講野,疑點利益歸於被告好難入你

你真係咁天真覺得香港有呢樣野?
睇TVB劇太多?
一審法官覺得你有做過你已經無得保釋直接入去坐

我只係之前因為161比d黑警的左返去,所以得出咁既結論姐,再加上當時落口供條黑警有個細節位做錯左,程序有問題,所以冇落我charge,其實諗返起果陣都幾好彩,如果佢要硬入我應該走唔甩

係到想提大家一句如果大家係衰不誠實使用電腦,記得記得記得份口供乜柒都唔好講,無論佢打你又好哄你又好威脅你都好,記住乜柒都唔好講,只要你一日份口供唔講野佢都好難入你,因為佢要證明部電腦係得你一個人用過同埋用既過程

當然如果條黑警好似上面位巴打講,屈你cp既話就另計。

搞左幾耐最後單野 有冇沒收你全屋手機電腦

收左手機電腦,搞左成半年左右,之後比返電腦手機我,但我屌佢老母,返到歸部機已經開唔撚到,唔知係比d黑警整壞左呀,定係部機去到黑警手上就壞左所以入我唔到,因為果陣我部電腦好撚虧,一熄左機就好難開得返,所以真係好多樣好彩d黑警先入我唔到,因為果陣口供我已經認左手機電腦係我用,正常玩法係口供咩都唔可以講先岩

我就好彩黑警入我唔到,果陣同期有幾個巴打比黑警拉左已經比人告完收晒皮

因為佢會RUN你部手機電腦半年
乜硬件壽命都用盡你
香港法律就係黑警法官律政司三為一體玩撚死你

仲有黑警d電腦科技真係垃撚圾,電腦系統就用window 98
解我部sumsung機個密碼都要撞幾次撞唔岩問我拎密碼,笑撚死

其實係咪唔畀密碼都得

我諗係,但果陣得十幾歲唔識呢d,比佢兇兩兇乜都散,最後好好彩冇事
LM
皮已正,其實網絡犯罪要證明到部電腦真係得你一個用先入到你,基本上你口供唔好亂講野,疑點利益歸於被告好難入你

睇TVB劇太多?

我只係之前因為161比d黑警的左返去,所以得出咁既結論姐,再加上當時落口供條黑警有個細節位做錯左,程序有問題,所以冇落我charge,其實諗返起果陣都幾好彩,如果佢要硬入我應該走唔甩

係到想提大家一句如果大家係衰不誠實使用電腦,記得記得記得份口供乜柒都唔好講,無論佢打你又好哄你又好威脅你都好,記住乜柒都唔好講,只要你一日份口供唔講野佢都好難入你,因為佢要證明部電腦係得你一個人用過同埋用既過程

收左手機電腦,搞左成半年左右,之後比返電腦手機我,但我屌佢老母,返到歸部機已經開唔撚到,唔知係比d黑警整壞左呀,定係部機去到黑警手上就壞左所以入我唔到,因為果陣我部電腦好撚虧,一熄左機就好難開得返,所以真係好多樣好彩d黑警先入我唔到,因為果陣口供我已經認左手機電腦係我用,正常玩法係口供咩都唔可以講先岩

我就好彩黑警入我唔到,果陣同期有幾個巴打比黑警拉左已經比人告完收晒皮

乜硬件壽命都用盡你

仲有黑警d電腦科技真係垃撚圾,電腦系統就用window 98
解我部sumsung機個密碼都要撞幾次撞唔岩問我拎密碼,笑撚死

所以咪話香港黑警科技罪案除左捉詐彈、上網屌黑警
根本捉唔到真正犯人
但為自己份糧交差就搞鳩小市民
但仲有人信黑警果下先好野

果陣上網屌黑警幾句比人捉左返去,吹漲,果陣仲有好幾位巴打都比黑警的左返去,所以唔好以為呢d野離自己好遠

睇TVB劇太多?

乜硬件壽命都用盡你

所以咪話香港黑警科技罪案除左捉詐彈、上網屌黑警
根本捉唔到真正犯人
但為自己份糧交差就搞鳩小市民
但仲有人信黑警果下先好野

果陣上網屌黑警幾句比人捉左返去,吹漲,果陣仲有好幾位巴打都比黑警的左返去,所以唔好以為呢d野離自己好遠

佢無屈你CP真係好彩
早幾年少人屌黑警
有個三十幾歲中電職員就咁比人入CP坐年半工都無埋
我當年打J打得最密果陣, 成日係foxy down片
如果有用過foxy既都應該記得, d片成日貨不對辦
如果有d片明明題目係普通a片, 但入面係cp, 就真係多得佢唔撚少

我dl 劇點知一開係av
少左集
lm
lm
我覺得有經驗連登仔應該開個POST整合自己經驗
比多啲人知道黑警搵到自己既時候
應該點做保護自己
唔係人人都有錢玩法律
無律師得自己一個比成班黑警圍自己真係好容易害死自己
Lm
留名
我當年打J打得最密果陣, 成日係foxy down片
如果有用過foxy既都應該記得, d片成日貨不對辦
如果有d片明明題目係普通a片, 但入面係cp, 就真係多得佢唔撚少

我dl 劇點知一開係av
少左集

成日聽有人down 幾十集叮噹
睇完頭十集變左AV
留名
商業罪案果邊無數 咪搞鳩啲小市民囉
香港鬼有咁多黑客咩
商業罪案果邊無數 咪搞鳩啲小市民囉
香港鬼有咁多黑客咩

好撚多 但佢地捉唔到果下先大壓力交數啊嘛
你幾時見佢地捉過大犯
最多新聞係乜
小小事都交哂資料比傳媒發大黎搞

心照啦呢個香港
Lm

打陣機姐,估唔到大家反應咁熱烈

首先,
我記得我單野,同好多衰過入沙咀既人所犯既事,都係無上到報既,所以最好唔好起底啦,給更生人士一個機會,好無?

問題我答唔曬嫁啦,但我見你地都好關心點解會比差佬知我有hc,呢個真係答唔到你地,因為我都唔知,差佬都唔會話我知,我唯一可以做既就係收起呢個教訓,然後話比你地同身邊既人聽,其實法律同你既距離真係唔遠。

如果要再形容一下,我知道自己衰呢樣既感受,就係好似我免費拎左一袋止痕藥,但我無check到,唔知入面有幾粒丸仔夾雜左,到最後出事比差佬搜到果幾粒丸仔啦,我又係唔係真係豪無責任呢?

唔係,因為我真係無check過,所以當個官問我認唔認果陣,我真係做唔到無愧於心既果種誠實。係認左之後既後果,唔好受姐

咁我繼續打故了,

之後又傾左好耐好耐,突然間閘口停左2個著住綠色軍裝既人,佢地開左閘,然後入左黎

阿壯同我都企左起身

「阿sir好」阿壯說

「嗯.」阿sir A好似好滿意阿壯既招呼緊哼了聲

「宜家幫你地2個驗身,有無帶D小刀,利器,鋼線,打火機之類既野,諗住入去對冧阿sir啊」阿sir B同阿sir A 一邊帶上手套一邊問道.

「無」我同阿壯答

「咁除衫啦」

我聽到後有D遲疑.但頭先個問題又真係有保安理由.唯有聽從指示

我同阿壯開始剝衫除褲,側眼一望,方見到阿壯身上的鬼頭同鯉魚紋身.
追到live lm
「哇你又鬼頭又鯉魚,好唔濟要靠呢D黎威咩」阿sir A講笑地潤左佢一潤

「無啊阿sir, 貪靚姐.」

不過剝到底褲既時候,諗起
屌,底褲呢?係唔係要除埋佢?

仲未開口問,另一邊廂既阿壯已經除埋底褲,赤身裸體地企係阿sir A面前.

唉.我作為一個肥仔,對身材點都係有D自卑.但情況和氣氛似乎不容得我不從,我除下底褲,然後立起身站在阿sir B面前.

冰冷既空氣接觸了本應溫暖既大腿間,開放式既環境,加上附近3個你都唔熟既人.

而我正赤裸地處於中央.

果刻除左覺得幾尷尬,其實仲肉酸到爆.

之後,便開始他們所謂的驗身.
講到人砌你生豬肉咁
你無辜,邊個迫到你
又唔見屋企d 毒撚沒啦啦比人拉去迫認罪
你事實係有做過嗎

希望樓主再入去坐

利申:覺得坐得監既人,都要坐一世,就算行為良好
放出呢都有機會危害社會,強姦犯,非禮犯,衰十一個d

你又知冇?咁岩未拉到你條柒頭啫

自以為聰明事不關己
最撚低智商就係呢種人
「行埋黎, 喂屌,怕乜鳩野醜姐,縮開個手向兩邊展開」
雖然我好唔情願,但我都縮開遮住下體既雙手,舉高

「舉高D」
阿sir B行近望左望腋下.

「雙腳抹開D,再大D」
我宜家個姿勢應該好似一個「大」字形.呢個指令應該係檢查我有無用腳夾住野

「好啦擰轉身,屎忽對住我」

「照舊啦手同腳都抹開」

「好,跟住上半身向前捂低,小心咪仆親啊.」

原來呢個尷尬姿勢係要睇埋會陰呢個位.不過個姿勢真係好羞恥

「ok啦,企埋一邊等陣先」
阿sir B check完後,行去檢查我既衣物,然後退還返比我著返.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞