[少年監獄] 感受沙咀

1001 回覆
934 Like 10 Dislike
Push
加速
唔好介意我咁問 純粹好奇
想問下樓主人地點解會知你係自己電腦收埋左hard candy

我都有諗過呢問題,但真係唔知確實答案。果日上黎搜既差佬好似係d咩資訊科技罪案調查科咁

無知一問...咩係hard candy??
唔好介意我咁問 純粹好奇
想問下樓主人地點解會知你係自己電腦收埋左hard candy

我都有諗過呢問題,但真係唔知確實答案。果日上黎搜既差佬好似係d咩資訊科技罪案調查科咁

無知一問...咩係hard candy??

兒童色情
「兩隻腳抹開D」

這一步在法院底下都有試過.

「宜家跳幾下黎睇下.」

OH...新野

我開始尷尬的起跳,身上的肥膏和下體亦隨住跳動甩動.好彩我係背對住佢,無比佢見到前面既衰樣

「好啦停,宜家個腳再抹開D,上半身捂低」

我估下一步應該係叫我上半身捂低,然後比佢睇會陰...
「兩隻腳抹開D」

這一步在法院底下都有試過.

「宜家跳幾下黎睇下.」

OH...新野

我開始尷尬的起跳,身上的肥膏和下體亦隨住跳動甩動.好彩我係背對住佢,無比佢見到前面既衰樣

「好啦停,宜家個腳再抹開D,上半身捂低」

我估下一步應該係叫我上半身捂低,然後比佢睇會陰.

「然後抹開個屎眼比我望下」

.

.

.

個order我聽得好清楚

但佢真係講得好撚直接.

呢世人,大概係第一次聽到有人咁叫我做呢樣野,雖然睇戲都知道監房會有通櫃呢樣野
我都有左心理準備,但實情真係要面對果陣,呢種感覺都幾無奈

我邊係心入面同自己講,放低自尊,放低個自尊.

邊將兩隻手渣係pat pat上既肉位,然後出力抹開左屎眼.
冰涼的空氣接觸了肛門.我不禁倒抽一口氣.

如果呢個時候有個窿,我一定捐落去最底然後再埋左我自己.因為屌真係好鬼淤.

我見唔到佢做乜(姿勢問題),但feel到佢摸左摸肛門附近

「好啦轉返身.」

呼,終於結束了.!?
咦唔使通櫃咩!?好彩...

我轉返身望住佢

但我開心d太早了
加速
「兜高個袋底佢」

這是一個更加羞恥既order

但我只有照做,而個阿sir都好認真緊望住我袋底.

「跟住劣起個包皮,反個龜頭比我望望」

呢個order同動作,我聽得很清楚亦都明白,打J成日做呢步.

之不過我無諗過我主動會對住個男人做呢下姐.

不過事到如今,都無所謂啦

我無奈照住指示,翻左個龜頭出黎,順便比細佬佢呼吸一下呢到既空氣.

「兜起佢比我望下龜頭下面」

算啦..算啦..仲有咩好介意姐.乜都睇曬緊濟.

最後張開口,反埋條脷比佢check埋

成個驗身就完成曬啦.
抹開屎眼完全幻想到
講吓笑緊講多句
唔好問我如果龜頭敏感啊,包莖啊,或者劣唔開包皮會點

我淨係記得我check完出去隔黎房等既時候,我之後驗身既果位好似被強行“剥開”左緊,仲叫埋出黎,都叫得幾好笑嫁果下
講吓笑緊講多句

我淨係記得我check完出去隔黎房等既時候,我之後驗身既果位好似被強行“剥開”左緊,仲叫埋出黎,都叫得幾好笑嫁果下

屌你睇到好痛
之後換埋佢地提供既衫,去到旁邊個監倉我就坐低左等候入去廁所剪髮.

(呢到黎講,好似court仔係唔使剃頭,咁court仔係咩身份呢?

以我印象所知,當你選擇唔認罪又被還押既時候,你還押之後既待遇同身份就係court仔,因為法理上你未成罪,所以監獄里唔會對你太過差,連頭髮都唔使剃.

認左罪果D? 咪我呢D咯...

有錯歡迎指正)

剪完髪後,打指模,將你既舊衫(頭先驗身除落黎既出面既衫)自己打包,裝落一個袋到.

下一步,就係拎住一個拼左你英文名同一個編號既2行膠版牌,你自己要渣住擺係個心口到,然後企係一個黑白條打橫相間既背景前,呢一幕好多電影都會有,就係幫個犯影張犯人相.
講吓笑緊講多句

嘩屌 睇文都覺得痛
lm
隨後,各樣都收拾完畢後,我地就被安排出指模房,快跑到去另一側既X光房照X光

入左X光房,被指示除剩一條底褲.

然後企上一部會自動移動的踏板,之後經過2側的儀器進行掃描,部機停左就可以落返黎.

唔錯唔錯,呢部機應該就係點解唔使通櫃既原因。感謝科技的進步啊

各位團友,即將去到醫院啦.

X光房和醫院都有D距離,我和阿壯跑過去既途中,個雨勢仍然未減弱.

淋了個身後,我地跟住指示入去醫院,係一片長鐵凳到等候擺柳.

我果陣仲未知咩係擺柳,但當前面既人由廁所出黎,到我既時候阿sir又比左個尿樽我時,方知原來擺柳係指驗尿.

係比阿sir望住既情況下屙完尿,再將個樽放入一個鐵箱入面.咁就擺柳完.
之後換埋佢地提供既衫,去到旁邊個監倉我就坐低左等候入去廁所剪髮.

(呢到黎講,好似court仔係唔使剃頭,咁court仔係咩身份呢?

以我印象所知,當你選擇唔認罪又被還押既時候,你還押之後既待遇同身份就係court仔,因為法理上你未成罪,所以監獄里唔會對你太過差,連頭髮都唔使剃.

有錯歡迎指正)

剪完髪後,打指模,將你既舊衫(頭先驗身除落黎既出面既衫)自己打包,裝落一個袋到.

下一步,就係拎住一個拼左你英文名同一個編號既2行膠版牌,你自己要渣住擺係個心口到,然後企係一個黑白條打橫相間既背景前,呢一幕好多電影都會有,就係幫個犯影張犯人相.

court仔意思係裁判法院,仲有一班高地院,高地院係壁屋出去上court返黎係唔駛再通櫃,court仔出去返黎就要再通
然後我地被帶上了2樓,最後進入了一個監倉.

不過今次個監倉擺放了6張膠床,中間有一張膠枱同數張膠凳.每個膠床上既床頭都擺放左一堆整齊既毯席,同一個鐵柜桶係每個床既空隙之間.啊係,仲有鐵製的馬桶同洗手盆

過了不久,有人搬了一個頗大的藍色膠箱入黎.並說了聲開飯啦

房內的我們接了膠箱,邊開始分飯,一堆有蓋的膠盒和四散的膠勺,還有放在面頭的橙.每人一盒飯,每人一個橙,這就是醫院的一餐.

「食啦,飛機餐黎」阿壯對我說了句,便開始刨飯.

飛機餐? 哈哈..確實係有D創意..我諗左諗個詞彙既含義,苦笑了下.
我打開盒飯,面頭有2個雞中翼同一堆唔知咩汁既汁淋左係飯面頭.

一啖連汁既飯入口,若然係出面,這絕對是坊間說的劣食之一.

味道我唔記得啦,但絕對不是好味.

但係我同自己講:

我唔知過左今日,聽日會發生咩,但無體力無精神,我一定會死得好慘.

右邊面殘留的觸感提醒緊我,之後的生活絕不止這樣.

我強逼自己刨完盒飯,收拾完就趴在床上.

安慰的是,那盒飯讓我諗起了屋企的味道.

不久後,醫院熄燈,就寢時間.

窗外的雨點仍然兇猛地敲打著窗戶.

這是噩夢嗎?我竟然睇個AV都可以搞成咁.

「轟隆!」

偶爾響起的雷聲,直入耳洞.

我含淚睡下,結束這噩夢的一天,這醫院的一晚.

但噩夢,未算開始
Lm

有錯歡迎指正)

court仔意思係裁判法院,仲有一班高地院,高地院係壁屋出去上court返黎係唔駛再通櫃,court仔出去返黎就要再通

多謝解答
live
加速
介av了
lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞