[少年監獄] 感受沙咀

1001 回覆
934 Like 10 Dislike
樓主你話阿sir叫坐底個坐字拖得好長然後個低字好快應該係因為步操預令同埋動令嘅分別,預令要有4拍(2秒),動令有就一拍(半秒)
「好啦,呢個就係移碟,宜家全部起身我地再試多次」

「Yes sir!」我地全部隨即起身,預備重新排練一次頭先既動作

但我已經心諗 :WTF? 屌我睇唔清wor, 移碟係向對面出拳再收返?

但我又唔敢問,唯有硬著頭皮上.

「黎了wor,預備,同我坐~~~低!!」

我地隨即一起坐低左,但對面有2個同學似乎不一致,速度不夠快.

「at sure」鷲sir說道.

但得David一個企左起身

「at sure姐係你做錯左,聽到呢個口令就要還原返頭先,姐係未做錯之前既動作,再黎多次,at sure」

(呢到我想帶返個頭盔,我係入面聽落既發音就係at sure ,但係我查唔到亦都真係唔肯定係唔係寫 at sure ,歡迎大家幫手指正,我用住at sure先)

我地全部企返起身.

ensure...柳記唔撚識英文係咁上下
成個故形容得好準確...由其是踢竇反包皮個下
between...David係醫院唔係話佢棕色衫...YP仔點會落二倉

多謝曬,諗左好耐都諗唔到我又費事卡係到,之後會改返

david既問題之後會解畫,星期日就知

係as you were,唔係ensure ,都唔make sense,ensure啲咩
步操COMMANDER 將AS YOU WERE 發做 ''ASSURE'' 係好常見
因為出COMMAND 係要快 好難發得齊三個音

Agger
留名
btw 樓主可以留意下"緊"同"咁" 既用法...
「好啦,呢個就係移碟,宜家全部起身我地再試多次」

「Yes sir!」我地全部隨即起身,預備重新排練一次頭先既動作

但我已經心諗 :WTF? 屌我睇唔清wor, 移碟係向對面出拳再收返?

但我又唔敢問,唯有硬著頭皮上.

「黎了wor,預備,同我坐~~~低!!」

我地隨即一起坐低左,但對面有2個同學似乎不一致,速度不夠快.

「at sure」鷲sir說道.

但得David一個企左起身

「at sure姐係你做錯左,聽到呢個口令就要還原返頭先,姐係未做錯之前既動作,再黎多次,at sure」

(呢到我想帶返個頭盔,我係入面聽落既發音就係at sure ,但係我查唔到亦都真係唔肯定係唔係寫 at sure ,歡迎大家幫手指正,我用住at sure先)

我地全部企返起身.

其實係as you were
步操COMMANDER 將AS YOU WERE 發做 ''ASSURE'' 係好常見

Agger

港式英文又要哎得霸氣就係咁,有時用口傳既方法教command,可能學個個都唔知寫出黎係咁,只知道鳩叫就ok
睇故睇到留意套戲
到決定家下單機入場睇
觀塘係咪姓練個個法官

練錦鴻呢個重炮黎

呢個出曬名仆街黎

練官其實幾好,唔好聽人講,上庭聽下佢判案啦,好有人情味

睇邊d case啦。
如果係社運case,佢唔算太釘。
但如果係DD,佢就一定係全港天字第一號釘官。
https://www.youtube.com/watch?v=PmGUe4yj91I 12:20

拍到D柳記咁好禮貌
照樓主講,沙咀條友應該俾人打左幾鑊
懲教好似仲衰撚過黑警

Agger

港式英文又要哎得霸氣就係咁,有時用口傳既方法教command,可能學個個都唔知寫出黎係咁,只知道鳩叫就ok

我睇完沙咀POST 先知叫AS YOU WERE, 不過細個都係跟人叫ASSURE
樓主個case真係有,
會因為搵到o既數量(容量?)
而分級定罪,聽過好似有啪40隻
o個一輪係差佬有心放蛇
特登tracking download之後拉人
所以會斷正

tracking download真係好撚狗 捉啲真係危害社會既案又唔見佢咁叻

好似話有十幾個中左招
啪左去小欖

小概有個叫ETU(emotion treatment unit) 部門, 即係心理組,負責處理性罪行,暴力犯既治療,非常好捱,簡直係天堂,食既野係請廚師入黎煮,犯左事比人鎖入「啤房」(精神病院既單套囚禁房,買面有護薦個d),係24小時有冷氣的!

特別組丫嘛
好多名人o係入面
利申:聽人鳩up

唔係特別組呀,個個叫神秘組,係由保安局管的,除左職員無人可以見到佢地既樣的,佢地入黎時全部人要返入室內,唔可以比人見到佢地個樣。
觀塘係咪姓練個個法官

練錦鴻呢個重炮黎

呢個出曬名仆街黎

睇邊d case啦。

聽講佢個女就係比毒品害死,所以一向判毒品案都好重
觀塘係咪姓練個個法官

練錦鴻呢個重炮黎

呢個出曬名仆街黎

睇邊d case啦。

聽講佢個女就係比毒品害死,所以一向判毒品案都好重

有冇練官個女單新聞,從來未睇過,Google 都冇資料
本身走粉好卍量已經三碌啦
本身走粉好小量已經三碌啦
樓主個case真係有,
會因為搵到o既數量(容量?)
而分級定罪,聽過好似有啪40隻
o個一輪係差佬有心放蛇
特登tracking download之後拉人
所以會斷正

tracking download真係好撚狗 捉啲真係危害社會既案又唔見佢咁叻

好似話有十幾個中左招
啪左去小欖

小概有個叫ETU(emotion treatment unit) 部門, 即係心理組,負責處理性罪行,暴力犯既治療,非常好捱,簡直係天堂,食既野係請廚師入黎煮,犯左事比人鎖入「啤房」(精神病院既單套囚禁房,買面有護薦個d),係24小時有冷氣的!

特別組丫嘛
好多名人o係入面
利申:聽人鳩up

唔係特別組呀,個個叫神秘組,係由保安局管的,除左職員無人可以見到佢地既樣的,佢地入黎時全部人要返入室內,唔可以比人見到佢地個樣。

都係o個堆啦,因為downkoad o個班都係歸呢類
有無人試過咁樣比柳記打左幾巴即刻訓低扮抽筋口吐簡沫?
有文未
lm
睇故睇到留意套戲
到決定家下單機入場睇

剛剛睇完

後果應該仲慘

後果應該仲慘

套戲果個嘔完白泡就被自殺啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞