[少年監獄] 感受沙咀

1001 回覆
934 Like 10 Dislike
「啪!」第一下

這個肉與肉碰撞既音色,直達心頭.讓人恐懼.

「係唔係唔撚識應聲啊!」

「唔.唔係啊 阿sir」第6人好明顯嚇壞了

「啪!」第二下

「唔乜撚野係啊! 呢到無唔係,得sorry sir 同 yes sir!」柳記車了第二巴繼續喝罵

「sor. sorry sir..」

「啪!」第三下

「屌你老母大聲D啦 ! ! !」柳記沖住佢塊面大聲喝道

「sorry sir!」終於,有一下應聲係清晰聽到的

「啪!」第四下

「屌你老母記撚住啊!死過去啦!」說畢佢扯住個第6人既衣領,一野將佢fing左入倉.

「下一個!」

頭先果幕,讓隊伍後面的我們瞬間提起精神。

我開始覺得好驚,我唔敢望個柳記因為佢真係好撚惡,但心中既恐懼卻開始不斷放大
因為條隊就到我比阿sir嗌
下一個係我身旁既阿壯.

佢就真係醒目啦,一聲響亮既「yes sir」瞬間過關.

「喂過黎!」

我見到前面第6人出左黎後,監倉內的阿sir向我招手.

到我啦,到我啦,我在心中提醒自己.

「yes sir」我鼓起勇氣應了句,便打算邁步向他行近.

「啊屌你老母你頭先係唔係聾撚左啊!」右側個柳記突然向我發難

What the fuck?

我明明有注意音量..

但其實,我無注意到,我一早被嚇怕了,出聲的果刻,喉嚨係帶著顫抖.
前幾分鐘,同樣既劇情,但宜家我係主角.

我被個柳記一野兜住左面,力度兇猛.

啪的一聲.

右邊面立刻傳來赤痛.
被掌摑既痛楚和腦袋內的思緒,立即混亂在一塊.

「屌你老母我叫你大聲啊,你明唔明乜撚野叫大聲啊屌你老母!」
柳記個面容好似放大左既惡魔面孔,對住我瘋狂叫斥
「yes sir!」我連忙補獲

「啪!」

「唔撚夠啊!」

「yes sir !!」

「唔撚夠啊 ! !」

「yes sir ! ! !」

我閉起眼,用盡力氣嘶吼

「啪!」

「咁又唔使咁撚大聲屌你, 呢到係房入面黎嫁,你嚇親其他阿sir啦屌你老母」
「yes sir!」我連忙補獲

「啪!」

「唔撚夠啊!」

「yes sir !!」

「唔撚夠啊 ! !」

「yes sir ! ! !」

我閉起眼,用盡力氣嘶吼

「啪!」

「咁又唔使咁撚大聲屌你, 呢到係房入面黎嫁,你嚇親其他阿sir啦屌你老母」

好有畫面
WTF? 我既腎上腺素早已分泌出黎,腦中既思緒亦變得清晰無比,但都唔明白頭先番說話既矛盾.

「咁你宜家嚇親阿sir ,你要講D乜啊?」

「啪,啪」
佢輕拍我塊面2下,我眼中充滿恐懼

我連忙在腦海尋找條問題既答案, 要講D乜?

要講D乜先唔會比佢繼續打?

要講D乜??

要講D乜? ? ?

這時,個柳記開始揚手,好似拉弓一般將手半懸在空中.

我望住即將車埋黎既手掌.叫出了我的答案
「Sorry sir !」

我閉上眼,繃緊著面部等待迎接衝擊.

「啪,啪」
佢再次輕拍我塊面.

「咁咪係咯, 你識嫁嘛」
佢側嘴一笑,仿佛好似在嘲笑我,點解我咁遲先"識做"般
佢一手fing開我,然後沖住條隊伍放話

「過去啦屌! 你地都同我聽住啊,再比我聽到D蚊緊細聲,唔撚應既話,我就打到你老母臭閪!」

這句說話,無人覺得佢係講笑.

「仲有你啊!」佢轉頭叫返我

我立即停住並回頭

「下次咪撚再周圍望啊知唔知道?」

「知...」我本身下意識想講 "知道".

但即刻改口

「Yes sir !」

「恩,入去啦」
啪啪 好撚痛
已經上映

《同囚》電影討論
https://lihkg.com/thread/228655/page/1
啪啪 好撚痛

agger
LM
唔駛講野,留定名先
真係咁架咩
虐犯喎
咁多人唔搞 淨係搞你?要拉你?
留名
樓主可唔可以出快少少
留名
樓主入左去幾耐?
有追哂 唔知有冇miss到
lm
LM
pish
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞