[少年監獄] 感受沙咀

1001 回覆
934 Like 10 Dislike
其實想問吓大家down嘢會唔會用vpn
次次見到啲torrent網站話check到IP要用vpn
不過太懶又費事買
會唔會奶嘢

幾十蚊一個月VPN
黑警捉你就要跨國 自己諗值唔值啦
不過太懶又費事買
會唔會奶嘢

幾十蚊一個月VPN

之前有程式係VPN加TOR
而家WINDOW用唔到

但日常生活VPN已經可以做到好足保障
不過太懶又費事買
會唔會奶嘢

幾十蚊一個月VPN

而家WINDOW用唔到

邊隻VPN好用?求推介
其實平時都係down吓劇同動漫嚟睇
如果想拉你既話vpn公司會唔會俾資料警方?
lm高質
真係冇啦啦要入
不過太懶又費事買
會唔會奶嘢

幾十蚊一個月VPN

而家WINDOW用唔到

cp 就咪撚攪啦
不過太懶又費事買
會唔會奶嘢

幾十蚊一個月VPN

而家WINDOW用唔到

cp 就咪撚攪啦

屌你JAV JUNKIE成日都有日本果D幼女H動架啦
你唔小心DOWN呢啲都係CP啊屌你老母
lm
呢個post最多人關心嘅就係down cp比人捉呢part
呢個post最多人關心嘅就係down cp比人捉呢part

網絡犯罪比人捉
唔止你DOWN CP 上網講句野都可以捉鳩你
唔告你都玩你大半年比返堆RUN到廢左既電子垃圾你
樓主,你係咪download左外國d咸片有兒童色情?

如果係就外國比你個ip地址罪案調查科,上黎拉你,

打擊左兒童色情好耐,好易中招,判係睇數量,我

諗你咩事都唔知應該收埋好小姐,認罪1/3 扣埋假

好快可以出番黎,但個官判你入沙咀,你真係唔好彩

判刑係睇等級,唔係睇數量
得一至三級嘅話,你有幾百張相/條片都可以輕判社會服務令
有四級,得兩三條片都要坐監
至於啲等級點分 大家自己google下
不過太懶又費事買
會唔會奶嘢

幾十蚊一個月VPN

而家WINDOW用唔到

cp 就咪撚攪啦

屌你JAV JUNKIE成日都有日本果D幼女H動架啦
你唔小心DOWN呢啲都係CP啊屌你老母

屌我都見到
好嘔心
依家真係唔敢再上javjunkies
講到人砌你生豬肉咁
你無辜,邊個迫到你
又唔見屋企d 毒撚沒啦啦比人拉去迫認罪
你事實係有做過嗎

希望樓主再入去坐

利申:覺得坐得監既人,都要坐一世,就算行為良好
放出呢都有機會危害社會,強姦犯,非禮犯,衰十一個d

又係果d你好人好者點會乜乜乜既tone
那晚我還記得囚車未抵達壁屋,個天就好似為左應景緊,落左場夜雨...

那場雨既雨勢頗大,到左壁屋仍然落緊.

我地落車後,行到車庫門口,阿sir 指住門口出面黑暗但有亮著燈光的建築群

「等陣2個2個跑過去指模房,宜家落緊大雨,想濕身既就慢慢行啦」

路程唔算遠,我同阿壯並肩快步走出車閘門.

跑了一段路,踏上幾級樓梯,我們便進入了指模房.
指模房內的燈光和佈局其實和一般的office無異.

但最大的不同應該就係房間的左側有3個帶著鐵通門框,一覽無遺既監倉.

同埋有一股非常沉重的氣氛,這種沉重令人覺得窒息.

啱啱先我地入黎既人已經在監倉前2個2個並肩列隊,而我同阿壯則排在第4排.

附近站立的柳記則不斷徘徊係隊伍的左右兩側,仿佛在無時無刻提防著我們的暴動.

但呢個環境,身心懼怕的我們,又點會有呢個想法
車上的人已經全數入房,而面前的2個監倉已經拉上類似醫院用既遮擋布簾,青青地色既果種.

然後在隊伍頭排左側的阿sir開始幫我地逐個逐個解開手銬,解到我地後面既時候,後面的人有說道幾聲thank you sir.

全部解曬後, 又有阿sir發話: 「全部同我聽住,宜家入去前面呢2個倉驗身,逐個逐個黎,有倉空左既見到阿sir叫你就埋位,收到未?」

「Yes sir~」
隊伍的人發了聲.但個回應係唔精神,又拖長了音的回應.
「精神D啦,係唔係未撚訓醒啊!」
這時右側傳來一聲響亮的喝斥.

我頭向右側望左望,原來有個坐係右側既柳記正在發聲..

「望乜撚野啊?」個柳記注意到我

我瞬即擰頭望返前,以免有事上身.

然後監倉內的柳記開始叫人入去.
「喂過黎!」
監倉內的阿sir開始向著隊伍頭排的人招手.

然後隊伍頭既果個人向著監倉阿sir方向行去.

「應啊sir啦屌你老母,係唔係唔撚識yes sir啊!」
右側個柳記又開始對住我地喝罵.

「yes sir !」最頭果個人立即補返句

之後第二,第三個人亦開始「yes sir 」「yes sir」地向著監倉行去.

「大聲D啦屌你老母」
期間個柳記仲不斷發聲

「yes sir」
第6個人應完聲後,正想行過去,但果下應聲既聲量卻出左事.
「唉屌你個老母你地真係唔撚聽」
都係右側果個柳記,佢似乎終於忍唔住,係座位企左起身行過去第6人果邊.

然後一手兜住佢個右邊面,另一手就瞬間打左係佢既左邊面頰上
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞