[少年監獄] 感受沙咀

1001 回覆
934 Like 10 Dislike
香港CP條罪真係亂鳩咁黎
想點屈你點砌你都得
再將你性罪犯污名化
人人都當你狗咁

應該話猶差有心放入你部腦砌你
你點打甩都係問題
Lm
留名等睇指模房俾老職打
想點屈你點砌你都得
再將你性罪犯污名化
人人都當你狗咁

你點打甩都係問題

無得甩 之前中電職員上網鬧警察
跟住黑警話佢FB有著警服相 職業打自己係高級督察
上門拉左佢沒收電腦

之後就話佢有CP
佢唔認 一樣判16個月
想點屈你點砌你都得
再將你性罪犯污名化
人人都當你狗咁

你點打甩都係問題

無得甩 之前中電職員上網鬧警察
跟住黑警話佢FB有著警服相 職業打自己係高級督察 話佢涉嫌冒警
上門拉左佢沒收電腦

之後就話佢有CP
佢唔認 一樣判16個月
香港地, 一個不誠實使用電腦, 一個藏有兒童色情
都係好撚恐怖貼身既罪名
後者再恐怖d, 因為你一衰呢樣一定會處於道德低地
前者都仲有可能話自己比人政治打壓之後去試下政治庇護
後者全世界邊撚個敢收你

用香港特色萬能KEY 不誠實使用電腦 沒收你手機電腦
幾個月後話你電腦有兒童色情
你點走都走唔甩

香港法庭假定執法者可信
但撚有人監管班黑警做野咩屌
同O記放白粉入你袋一樣
你估係都市傳說?

老實講,依個世界咩野行業都有衰人
但我真係對一D部門行業好反感
成日叫你認罪認罪,唔係會更嚴重
佢地可能只係上paperwork上做成D野,早D收工
但就冇諗到咁樣做會對當事人有咩野後果

換轉頭,你珍惜既人同樣咁樣比你同行冼一冼,你又有咩感受丫...

但係唔認係咪真係好d...
你有冇諗過係真心勸你比個好ge advice你

換轉頭,你珍惜既人同樣咁樣比你同行冼一冼,你又有咩感受丫...

你如過做過黑警
或者識人係入面做
你就知係唔可能有呢樣野發生

你唔認佢多好多手尾跟
CID告唔入會比上頭屌佢地垃圾
告得入先叫做到野 升職加入工先有佢份

比意見你?
你真係諗鳩鳩 鳩毛都未出齊
追到live,留名學野
追到live,留名學野

香港已經係半個警察城市(國家)
全世界警民比例最高幾名
同俄羅斯土耳其果啲警察國家齊名
加上香港人最鍾意睇人仆街

你仆街既時候除左燒錢
就係要學定野 唔識就乜都唔好講
唔好以為黑警會同情你可憐你
第一佢地無權
第二佢地套唔到你講野會比上頭屌垃圾
追到live,留名學野

全世界警民比例最高幾名

你仆街既時候除左燒錢
第一佢地無權

無人會幫到你 唔好以為離你好遠
分分鐘上個網你都比人拉入去坐

你如過做過黑警
或者識人係入面做

你唔認佢多好多手尾跟

比意見你?

唔認會好多手尾跟, 呢句啱

告唔入會比上頭屌, 八九十年代雜差可能會,但都係睇你咩案。告唔告一個人,自己隊已經要秤過啲證據,如果單靠個犯自己PG(認罪) 冇其他證據,阿sir都未必敢告。

有啲垃圾case, 根本無得打。你第一堂認,刑期有三份一扣減。但第一堂唔認,之後先認扣減又會少咗。

有冇CID真心比意見,我只可以話,至少一定有啲係真心話你知單野唔認都係晒鳩氣自己蝕底,不如叫法緩幫你求情判輕啲。
隔幾年先上門 到底係點知

你如過做過黑警
或者識人係入面做

你唔認佢多好多手尾跟

比意見你?

告唔入會比上頭屌, 八九十年代雜差可能會,但都係睇你咩案。告唔告一個人,自己隊已經要秤過啲證據,如果單靠個犯自己PG(認罪) 冇其他證據,阿sir都未必敢告。

有啲垃圾case, 根本無得打。你第一堂認,刑期有三份一扣減。但第一堂唔認,之後先認扣減又會少咗。

有冇CID真心比意見,我只可以話,至少一定有啲係真心話你知單野唔認都係晒鳩氣自己蝕底,不如叫法緩幫你求情判輕啲。

告得入即係你無做錯野

告唔入即係你可能細節位有錯 程序位無跟足 再唔係比人一句屌你能力唔夠

你係黑警會想啲犯告得入定告唔入?

我認有啲罪無得打係應該認

但唔係經黑警口叫你認囉
最起碼係聽你律師(非法庭當值垃圾律師)講啦陰功

黑警講都好聽你唔死都無用
你要認你可以上庭先認
而唔係落口供聽黑警講野

佢地想你落口供係因為想快快手收工
唔係因為佢地想幫你 呢點都搞唔清死左都唔抵可憐
追到live,留名學野

全世界警民比例最高幾名

你仆街既時候除左燒錢
第一佢地無權

上網睇套A片都會?

上網寫個咸故都有得比人拉啦
係香港有乜野係唔可能?

你如過做過黑警
或者識人係入面做

你唔認佢多好多手尾跟

比意見你?

告得入即係你無做錯野

告唔入即係你可能細節位有錯 程序位無跟足 再唔係比人一句屌你能力唔夠

你係黑警會想啲犯告得入定告唔入?

我認有啲罪無得打係應該認

但唔係經黑警口叫你認囉
最起碼係聽你律師(非法庭當值垃圾律師)講啦陰功

黑警講都好聽你唔死都無用
你要認你可以上庭先認
而唔係落口供聽黑警講野

佢地想你落口供係因為想快快手收工
唔係因為佢地想幫你 呢點都搞唔清死左都唔抵可憐

再講無證據你認乜春?

你口供認左佢仲唔送你上庭?
仲需要咩證據?佢地無證據都申請唔到拘捕/搜查令捉你返去落口供啦

而家黑警就算告唔入都擺左你上庭先
何況你認左仲唔送你一程?
追到live,留名學野

全世界警民比例最高幾名

你仆街既時候除左燒錢
第一佢地無權

上網睇套A片都會?

上網寫個咸故都有得比人拉啦
係香港有乜野係唔可能?

之前位巴打

香港黑警科技罪案永遠唔會拉到大犯
佢地捉唔到犯自然會比人屌佢地做唔到野
所以次次都搵位捉唔關事既人交數

你提起科技罪案組諗起咩CASE?
最多新聞咪放詐彈呢類囉
因為真係犯罪果啲鬼會用屋企IP等你班垃圾上門捉人咩
有案例係條友delete左啲cp
部腦又係唔知咩事俾人查
摷到佢delete過
最後判左12定24個月
曾經管有都係罪黎
加速
隔幾年先上門 到底係點知

中五download 應該17歲,18歲比人告,都係隔一年姐。

通常隔幾耐

警察話要搜證 拖你一年半載先告 唔出奇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞