[少年監獄] 感受沙咀

1001 回覆
934 Like 10 Dislike
我睇左幾次都唔明擺碟個動作係點

入去訓練下吧

睇完同囚都係唔明
真係打拳咁

入場再睇多次

我請你睇吧,我逢星期四,五,都係買一送一。
我一個睇得85折,唔係幾抵咁。

我仲諗住聽日單拖去星影匯睇tim

我可以幫手買平飛,星期四,五,買一送一。

屌未夠18唔睇得
留名
支持
再貼多次比大家睇, 真係建議大家盡快去睇, 得好少戲院有得做, 做到係D好晒既時間, 一早一晚, 好似比人打壓咁, 快D去支持下.

https://www.youtube.com/watch?v=kdb1chbnwwc&t=22s

https://www.youtube.com/watch?v=qLyc3UZKyUU

https://www.youtube.com/watch?v=duglUGB5Dyo

https://www.youtube.com/watch?v=eJ4ZFIlc_ls

入去訓練下吧

睇完同囚都係唔明
真係打拳咁

入場再睇多次

我想睇
不過要等考埋個final先

陣間攪到落畫啦...

入去訓練下吧

睇完同囚都係唔明
真係打拳咁

入場再睇多次

屌未夠18唔睇得

我電話簿內既「人名」

今日多左好多場次呀,唔知係唔係好收得,所以戲院先肯加返多d場次

入去訓練下吧

睇完同囚都係唔明
真係打拳咁

入場再睇多次

我想睇
不過要等考埋個final先

陣間攪到落畫啦...

15號先考完
就快人都癲
Live

入去訓練下吧

睇完同囚都係唔明
真係打拳咁

入場再睇多次

有無限邊間院同場次?

無限場次,百老匯,PALACE,AMC都得。
全年任何日子85折,逢星期四,五,買一送一。

好吸引真係好想睇多次

呢個出曬名仆街黎

練官其實幾好,唔好聽人講,上庭聽下佢判案啦,好有人情味

睇邊d case啦。
如果係社運case,佢唔算太釘。
但如果係DD,佢就一定係全港天字第一號釘官。

聽講佢個女就係比毒品害死,所以一向判毒品案都好重

有冇練官個女單新聞,從來未睇過,Google 都冇資料

無查證過呀,都係聽返黎

傳聞黎,唔洗咁認真,同埋佢判毒品案其實唔算好重

佢個女可能仲生勾勾
聽講朝鮮民主主義人民共和國既勞改營仲癲

每餐50克玉米 額外就要自己食草
唔可以直望阿sir,因為畜牲無直視人既權利
做苦工,隨時可以被毒打

香港算少野

大神做乜鳩

做苦工,隨時可以被毒打

香港算少野

大神做乜鳩

大乜撚野神
幾時有文?
討論套戲去返第二個post 啦
樓主其實你呢個post 好有意義,好多人心底裡想/已經做過犯法野會有得思考下,真係學到咩叫三思而後行

啱啱經過

啱啱經過

邊part 係沙咀

啱啱經過

邊part 係沙咀

應該右手邊近海

做苦工,隨時可以被毒打

香港算少野

大神做乜鳩

大乜撚野神

大神是也

連登首席狙擊手
遲D都要受靶,依家好驚入沙咀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞