[少年監獄] 感受沙咀

1001 回覆
934 Like 10 Dislike
Live 左 支持
好撚慘,打個飛機搞到咁
樓主入左沙咀幾耐?定我miss左
咁多人信樓主係唔小心dl到cp
肯定數量唔少先比人兇到認罪
認真好高汁
屌 成日周圍dl咸野 考慮緊換HD...
有案例係條友delete左啲cp
部腦又係唔知咩事俾人查
摷到佢delete過
最後判左12定24個月
曾經管有都係罪黎

坦白講成件事咪就係警察想睇人仆街
法官想滿足佢權力慾
而呢啲罪行既被告人就係最好恰既垃圾

同監獄入面D監犯搵風化犯恰一樣心態咋嘛

呢個世界係咁戇鳩架啦

其實話係屋企唔知邊個down 話有唔知咩人上過黎用過
最後搵唔到源頭有冇得打
好真實,好撚真實。
可以同大家講,樓主響描述壁屋細節上完全冇任何誇大。
利申13日YADCR
依十三日改變我一生,我亦一世都唔會忘記。

請問YADCR係咩意思?
好真實,好撚真實。
利申13日YADCR

DCR二倉狗都不如
講到人砌你生豬肉咁
你無辜,邊個迫到你
又唔見屋企d 毒撚沒啦啦比人拉去迫認罪
你事實係有做過嗎

希望樓主再入去坐

利申:覺得坐得監既人,都要坐一世,就算行為良好
放出呢都有機會危害社會,強姦犯,非禮犯,衰十一個d

你條撚樣唔死無撚用,block鳩埋唔駛煩
講到人砌你生豬肉咁
你無辜,邊個迫到你
又唔見屋企d 毒撚沒啦啦比人拉去迫認罪
你事實係有做過嗎

希望樓主再入去坐

利申:覺得坐得監既人,都要坐一世,就算行為良好
放出呢都有機會危害社會,強姦犯,非禮犯,衰十一個d

你條撚樣唔死無撚用,block鳩埋唔駛煩

9成唔係警犬就懲教狗
加速
就係想樓主寫詳細啲
文呢?
好真實,好撚真實。
利申13日YADCR

無記錯係21-24歲嘅,就係YADCR
支持
留名
好真實,好撚真實。
利申13日YADCR

Young AdultDetentionClassR???
照譯
留名
加油樓主
好真實,好撚真實。
利申13日YADCR

Young AdultDetentionClassR???
照譯

Remand
LM
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞