點解買電子野唔上amazon 去益班仆街代理?

1001 回覆
982 Like 22 Dislike
但係點解成日有見到有的貨話唔送香港?
有D野係唔可以過境, 例如充電池, 壓縮氣體之類
其他我都唔係好知點解
你有冇追post
我本身有用開就係今次做撚左水魚比多幾千蚊保養 以為可以買個安心 但依家搞左勁耐都未得 然後就講如果amazon 買可以又平d 又有得退
你spin 左個問題去方便做乜鳩 香港好撚方便?
我講嘅問題係比錢買保養有等於冇 當你狗咁撚
我睇標題撚知你d內容咩
有警世就打撚左喺個標題啦盲撚
同d 藍絲話睇唔撚到有咩分別
Amazon eBay最後咪又係大陸件
痴撚夠線未呀仆街 屌你老母

有警世就打係標題咁你又唔係個標題打係哭喪文?
惡撚過共產黨唔撚比人喺討論區討論 毛號都打左喺個標題到 癲撚少陣啦ching
問*
對唔住呀代理阻住你開飯
知你依d sales 企成日壓力係大d
你都好撚笑咁都叫唔比討論? 我入到黎睇完先發覺成篇係哭泣文, 冇價值, 咪留個cm, 係你自己出黎jer 鳩實我仲要係到鳩up搏屌
你唔撚追post 話我冇用amazon 叫人用仲撚好笑
下面d 討論全部講緊d 代理可以點仆街 唔好助長依d 風氣
咁你唔係篇文到寫撚晒佢? 屌 ,洗唔洗睇完你本個人傳記先留cm 呀
買3叔同LG嘅後果
之前買衫post我又有問點解間店寫明行貨代理但貴過日本成3成咁多
比人屌鳩我話代理都要錢 有現貨試仲想點 blablabla

香港人做奴隸真係有一手 唔係講笑
點解cs冇講過嘅
下次有機會再試下
咪又係益amazon
我20/9上US AMAZON 買咗啲袋
話就話 5 OCT 到貨, 結果尋日到咗
仆佢個街, 早咗成個星期到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞