點解買電子野唔上amazon 去益班仆街代理?

1001 回覆
982 Like 22 Dislike
有保障, 你搞SHIPPING 都會想死
講左好多好多次係中資
退貨SHIPPING?
amazon退貨好方便
俾埋awb 一印就得有咩麻煩?
佢好似會標價錢最低既出黎先 我唔肯定
右面會寫 ships from xxx, sold by xxx
對落少少有得揀其他seller 自己睇真d

如果係對保養冇要求既野 例如非電子類啦
就ships from amazon, sold by abcde都冇所謂
有咩事幹都可以搵amazon傾 好易搞掂
如果ships from abcde, sold by abcde就要小心
睇下佢個reviews高唔高分先 有機會中伏
唔該師兄
而家落腦場買隻靚少少嘅mon分分鐘連代理都冇貨
你比左錢 舖頭向代理訂,代理先問廠拎,又係要等半個月
做左幾十年人都未用用過所謂既保養
私樓可以擺管理處
你好彩
或者upgrade 得密姐

早排先走左幾間保養

router mouse ram
係呀,香港人真係好撚好呃架
邊個話買左行貨代理就會幫你整
唔買港版咪買台版囉,一樣有繁體字
咁係你選擇產品眼光有問題波。
乜你覺得
香港好多牌子比你㨂咩...

全部都大路野

有保就少少壞都拎去換新涯多兩年
下下買新咩

冇咁有錢

同埋真正有保養既牌子可以差得去邊
大把垃圾廠 偽保養
不如樓主索性開個amazon專post
Amazon 電子嘢有啲新過 價格dot cum 添啦,例如1 TB USB stick

香港代理愈來愈被豬拿取締蠶食,而且會愈來愈難買到NOT MADE IN CHINA 嘅貨物

點方便法??會有運輸上門收壞貨幫你SHIP埋??
yes
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞