點解買電子野唔上amazon 去益班仆街代理?

1001 回覆
982 Like 22 Dislike
有77都冇99
順豐又係仆街嚟
試過amazon 買液體(佢包免運我先買)
之後卡左係順豐香港倉到幾日
拎到手開盒發覺其中一支爆左,入面有個透明膠袋獨立裝住爆左嗰支嘢
仆街順豐淨係自己換左出面個紙盒唔出聲
好彩支嘢唔值錢同amazon 好爽手退左錢
Uk 係3腳 仲好似可以退埋稅
點退 點運返上去?
99台 點解無
Uk 有稅? 自動退?
呢6-7年一直有買開Amazon us/UK/de/up
真心又平又方便
直送上門又有信用卡回贈
除咗上面好多ching講過嘅電腦嘢
屋企嘅上至電磁爐蒸焗爐全屋潔具刀具煲鑊下至淋浴露洗碗碟機粒都係Amazon

p.s.當然有時港行係平過amazon
不過服務真得無得比
寄海外(e.gHK)自動退
checkout果頁就會show
賺錢從來唔係問題,問題係你收賺左錢,但又冇相應服務,做乜要俾你賺
啲Post嘅#1教哂你點送返黎香港
咁都唔睇,網購唔啱你
唔識嘅自己Google吓,下下伸手好難幫到你
我想買0既野根本都無平
仲貴過喺香港買
講緊Switch

無平咪係香港買,無人逼你一定要上網買
我講我想買0既其他電子野
唔係講switch啦

所以咪唔洗上amazon買囉
起哂鋼唔知做乜
咁你拉埋Switch一齊講,我咪話你知大把有心巴打已經做哂資料整合
話俾人知幾錢可以入手,點樣可以送返黎香港
太撚多伸手黨乜都唔睇淨係識問問問
我訂單個到寫住屋企附近間順豐自取店自取,唔知佢做唔做到
上次毫無預兆咁送左黎,好彩屋企有人
因為仆街代理有保 養囉。
youtubeb真係乜都有教學cls
最近電視壞左 估都係壞燈條
跟youtube 換左 又好似新嘅咁
近排買左條ram 平過香港2舊水點知寄失左
不過寧願等耐啲都唔想益香港啲炒狗代理狗
試吓同客服講 我都試過
最後直接黎左2份
電子(唔計電器), 電壓99.99%世界通行. 特別係電腦野. 
有無人知amazon啲底板有無全球保?
我上Amazon買Kindle Oasis (免運費),之後唔知點解部機brick 咗
搵online customer service,好有心機咁教我逐樣方法試
最後試完都唔得,二話不說話換機,仲唔駛寄返壞嗰部機去 不知幾好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞