點解買電子野唔上amazon 去益班仆街代理?

1001 回覆
982 Like 22 Dislike
相機black friday
好似有全球保(?)
相機我買開水貨, 有時差3百蚊左右就會買行貨
AMAZON既相機唔平得去邊,
不過日本水貨會有多D色選擇 (我主要買長炮DC仔開工用)
佢唔止無追post, 更加無記性
咁快就唔記得Samsung 碌柒事件
其實都唔係差一百幾十
剩係個2千8既喇叭
我係AMAZON買都係1千5連運費我當俾多300
都仲差成千
點解冇本地公司肯做香港代收件服務
怕收到毒品?
買喇叭的話香港好多都貴外國買一大截, 因為香港音響行業傳統陋習, 唔同客會開唔同價, 底價係點得sales知
富賤個香港藍代理唔會整水貨,係比錢都唔整
fuji? 我之前喺日本買xt2 global warranty
日森買咪ok
上次去星際睇嗰時個sales 同我講
同你講有保你仲點會買行貨
其實相機野好難冇全球保?萬一你去到其他地方影影下壞撚左咪要局住返去整?不過大家買之前都係check 下好
垃圾代理整完入晒塵
自從我喺Amazon 買到隻 Made In Taiwan 嘅美國牌子 SSD
我而家點都會先 check Amazon 後再check 廢價.com

香港代理入嚟入去都係得啲大牌支製件
係咪買左third-party seller
壞左要換麻煩
Amazon買嘢好撚閪喎,次次買都整爛嘢
咩bubble紙咩發泡膠都唔落,就咁入盒算
次次都爛
七月尾換電話都改左入水貨
香港代理無論邊間都好 都食水深服務西
點會冇保 一人一半shipping 有幾貴?搭車去佢啲死人山旮旯公司唔使時間唔使錢?
之前垃圾msi mb壞咗,拎去代理整咪又係幫我寄去台灣整,成一個禮拜
一個禮拜應該係本地整或者換翻新,之前寄去台灣整都個半月
PK, 好撚中,係腦場搵食?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞