點解買電子野唔上amazon 去益班仆街代理?

1001 回覆
982 Like 22 Dislike
你用左幾多年?落得架港行都無保啦
一個月內有問題先係搵Amazon搞
一年保養應該係搵返Steelseries..?
有單 order number
咪撚同我講咩買保養啦
最多咪又得嗰一年保到
之後要整就貴到同買新差唔多
仲要office hour入你工廠區,整條撚咩
呢個叫乜撚野「問左」?明明就係amazon既頭盔話保養詳細要問返間廠。你有冇問過Steelseries有冇保養呀

https://www.ptt.cc/bbs/Key_Mou_Pad/M.1571377291.A.268.html
跟住條link去做RMA啦唔好下下唔做功課出黎柒OK?
電動牙刷買Phillips 最正,全球兩年保之餘香港仲有維修中心
上次充唔到電直接殺去上去講咩事比單佢睇即刻換隻比我,勁快手
egg係中資啦 下次做好功課啦
都要座頭俾放
師兄呢把鎖係唔係要求隻門最薄要有40MM? 我隻門得38厚唔知裝唔裝到.
真好人, 餵埋比伸手黨
如果佢冇圖既話我只會當佢係代理打手懶得佢,但呢件實在太on9,唔搵資料屌柒佢對唔住自己智商
屌你老母英文唔識睇都算,連google都唔識用係度大放厥詞屈人唔保
我今日放工返去度一度, 同睇一睇本說明書再話你知
唔該晒
不過差2mm其實好易搞, 首先你要明白點安裝
你上youtube都可以搵到 (我都係跟youtube學安裝)

佢係門出面, 指文鎖個位, 有個圓柱鎖心, 穿過度門
屋裡面有個橫鎖連住個圓柱鎖心
當然, 差2mm, 咁咪係度門加少少海棉雙面膠又得
加膠墊墊高少少亦得, DIY哩家野好簡單
我上網睇過,有啲網站話最少40,有啲又話45,都唔知邊個真,想搵本說明書睇下又冇。
想問電話保養點計
你咪當水行貨咁買
咁姐係點計呀
即係無保
以為可以好似其他手機寄返去保
咁手機買amazon危唔危
手機我只買iphone, AN就得pixel睇得上眼(得水貨)
呢個答你唔到, 但起碼唔會買到老鼠貨, 只揀sold by amazon黎買
乜mousepad唔係冇保㗎咩?如果有你要去steelseries官網RMA佢會俾credit你自己買過塊(好似買第啲嘢都得)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞