點解買電子野唔上amazon 去益班仆街代理?

1001 回覆
982 Like 22 Dislike
姐係我一筆過碌 之後再搵返銀行申請?
呢個post真係幾好,一下就引晒d代理狗入黎吠
Hkepc d老屎忽貪小便宜都去曬anazon買啦,連登仔唔係仲去腦場、油耳、終端、飛馬買呀?
呢個真
支持 香港代理真係廢 試過整個mon都來回走幾次 搞埋啲倉底電腦節就叻
係拎個mon 去dhl 寄煩少少jei
之前試過退怎頭都得
利申 拆左先知佢寄錯款
一來一回等成個月,屌
真係當人白痴咁舞
唔好撚做囉咁辛苦
冇俾錢你架?
同D的士狗一撚樣
不思進取
屌你老母臭閪logitech個垃圾代理冠恆個鳩幾月都換唔撚到隻mouse 永久blacklist 有貨特登拖鳩你唔肯換 拖撚到你個保養冇埋唔使負責 幾撚過癮 以後買粒糖都唔撚會喺香港買 分分鐘係假貨
唔識叫佢上嚟收?
我第一次成為amazon顧客喺2013年聖誕前,當時為咗買Beyerdynamic DT880 pro 250ohm,做緊聖誕前大特價,連運費唔使1500蚊,香港賣緊2800~3000蚊,有所謂一年定兩年保養

結果係個耳筒用到今日,除咗耳綿污糟咗扁咗啲外,聲音完全正常

代理食水太深,基本上耳筒呢類完全可以亞馬遜買,比較吓價錢,平嘅幫襯亞馬遜最好,都唔會壞嘅
屋企成日無人
我廢事拎返公司等人收jei
同埋代理 d 款式太少
好似抽濕機咁
日本有白色黑色木紋色
dllm 香港代理得白色
sorry 係空氣清新機先岩
夜晚10點都有得收件喎
公道講,Sinology 代理就幾好,買咗個Rt2600ac router, 用咗18個月,上去check 完比個新嘅,餘下嘅保養期繼續落去,仲有18個月

呢啲就正路,amazon 賣嘅價未必平過佢,而且要換轉插
咁正
多謝提醒
想買ram

32gb Amazon 都只係一百美金
笑撚死 收撚咗錢要做嘢唔係應份? 家陣白做? 又唔見外國啲代理好似你咁撚多嗲? 人哋做保養直情唔使你寄件舊嘅垃圾返去俾佢直接俾件新嘅你 佢收返你件垃圾都係拎去堆填 係啲香港垃圾代理意驚鳩死人呃佢咁係咪都要你親身上去 時間車錢都夠我寄返去外國再寄返返嚟 我要你間垃圾代理把撚 鍾意入邊隻產品就入邊隻 問親都話冇 當啲客狗咁撚
black fri你諗得嚟已經無貨
有電池又點撚樣 貼個label咪寄得 你都弱撚智 死撚返入你老母個閪到ok?
一陣同你講冇貼紙唔肯保 唔知講咩好
件嘢用壞咗直接買過件都平過同你買 留返啲死人貨一齊入棺材啦
又唔好咁講
以香港人劣根性嚟講
知道件貨唔使退嘅話,一定會用到盡 用到爛為止
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞