點解買電子野唔上amazon 去益班仆街代理?

1001 回覆
982 Like 22 Dislike
樓主引到好多代理入嚟發老脾
發脾氣之前諗下點解啲人會想轉amazon買啦
個價mark up咁高 嚟換所謂嘅保養已經on9
開間公司老閪咁遠 下下都要親身上去交件拎件
隨時搞完一大輪先話唔保 仲要唔知係咪揾藉口
保養流程一啲唔user-friendly
保養代理差已經唔係呢幾年嘅事
依家網購越嚟越發達嘅年代 仲係咁不思進取 遲早俾人淘汰晒
最痴線係要office hour
要人請假拎去保養
絕對認同
啱啊 啱啱買咗部pixel 4a琴日送到 過多一兩個月砌新機應該都係amazon買零件
amazon有咩好買? 淨係買過HD
新旦幾年前買過mon
依家冇野買咪等black friday 到時再諗
有,想買mon,HD,耳機,mouse 等bf
黑星五
你直接問漢x搞乜撚野好過啦
屌你個老尾 拎貨又拎得慢 派貨又派得少
價又浪到鬼死咁高
我問d鋪頭 佢地話要佢地夾埋d底板/火牛一齊bundle咁賣
我真係屌你老尾濕9公司
聯X
dyson 好似冇經中間人/代理? 睇佢個網好似直接under dyson
地鋪都有份標高價啦 下下都10算
買完唔撚想要仲得
竟然係咁
人地customer first有咩咁出奇
refund 左cash又可以買其他野
(各位清唔好玩爛規矩呀)
玩得太多會比人ban
壞啲咩?
dyson 啲parts好易拆,自己上ebay搵返啱嘅parts配都係幾舊水
自己配過v8個摩打(即係電池,集塵筒同filter以外最大嗰舊)
仆你個街個摩打賣得仲平過個滾筒吸頭
ban a/c事小
陣間cancel $49直運/ 改policy就冚家鏟
冇野做睇hkepc d 打手多到
有個人開po話炒價入on9
跟住比admin ban撚左

個industry就係多得依d客先搞到咁撚垃圾 代理以為d錢易賺就可以撚狗
d客既奴性重撚到乜錯事都可以合理化
唔你真係平咁多 係香港食水深好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞