點解買電子野唔上amazon 去益班仆街代理?

1001 回覆
982 Like 22 Dislike
Amazon 同ebay 先正, 個價低到夠係香港買2件.
外國係叫速遞第日上門同你收 唔洗自己搬
香港比貴d 又要自己抬
唔駛佢offer
直頭㩒要退貨
Print 張form俾DHL 就得
pixel 4a
運費代理俾?

不過買電子野又要請假又要去老連咁遠,真係好煩。
唔好話電子野,買衫都係,係外國網買連運費逐件逐件計都平過係香港買
amazon 頭三十日無條件退款免運
even 你開左用過都可以退 不過唔可以濫用
電視?
收到香港訊號?
買港行 = 弱智
成日呃自己話比多少少買保養,但係港行D 保養跟本乜柒都唔保
我退過2次mon ,print完dhl label,唔駛比退貨運費,上dhl 揀收貨日子就有人上黎收。amazon收到就full refund連第一次送黎既運費
Netgear 冇
真係買evga水貨好撚過,本身質料好,有咩事就直接寄廠
唔識砌機
近排武肺問題連CD都唔送,遲d可能會好d
佢應該係買大陸水貨
再唔係加個機頂盒咪收到訊號囉
想問下巴打有咩Amazon心得,但係件野如果壞左咁點處理?
同埋電器方面電壓會唔會有問題
全形感歎號 嗰種中坑廢老徐出晒嚟
可能係地鋪sales 驚冇左份工即刻留言
屌!
真係!
特徵嚟!
本來以為係警世文, 原來係發脾氣文
係呀代理咁你有咩見解
Amazon輸了
我就冇見解, 我㩒入黎本來就係想睇用amazon 買野係咪真係方便咁多, 點知原來樓主係自己柒左先係到哭訴要用amazon , 自己本身都冇用開但叫人用
Return>Reason>Product deflective>Return By DHL pickup>等
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞