點解買電子野唔上amazon 去益班仆街代理?

1001 回覆
982 Like 22 Dislike
美國 森林 / 日本/ 強國 定德國森林?
香港有啲水貨假代理私保真心 on 9
要 keep 盒加 label
岩岩上去amazon睇左睇顯示卡 再比較下香港網店價格
好似都係差唔多喎
每個人屎忽都唔同需要
我用個隻叫Charmin
仲有Quilted Northern, Scott 1000, Angel Soft
amazon左上角揀送去香港
之後合資格直運既item下面會寫:
"FREE Shipping to Hong Kong on qualifying orders over $49.00"

留意佢個D roll既size 有D好大卷
驚你裝廁紙個野太細頂住
揀amazon咩地區? 香港好似未有amazon揀
US
US
睇邊區平 見d人會揀US/UK/JP

如果係呢啲case嘅話係咪一定要集運架.
畀樓主慫恿咗諗住試下
補充: 要買夠USD 49先會有免運費
sold by amazon 跟官方原價 所以30系一定唔會有貨
係, 集運唔建議take risk
呢啲用集運冇乜伏
邊洗一兩個星期 你買過未架又出嚟柒
買咗好多貨冇人接啊?
不過唔PO出黎都唔知980原來咁平
用緊mp600 1TB amazon 1350蚊入手
amazon你pack好寄返去就得 so far我都未出過事
屋企人試過有風筒壞佢索性話整唔返比隻新嘅
我用https://keepa.com/
去check price history show晒之前既波幅
巴打買之前可以去睇下先
等我買隻mon試下先,唔想買黃金高登貴貴代理貨
ps 隔離po好似話有amazon prime Dayton whatever 同Black Friday 差唔多既優惠
有冇巴打試過amazon 一次過寄左2樣比你
Tap n go
我依家唔止電子野, 連部分衫都係AMAZON買,
唔少款式係香港完全唔賣
終於唔洗再穿MIC
thx 巴打
之前喺hktvmall 買印尼廁紙,買到無貨無再出
搞到求其喺李家之城買台灣嘢,而家屎忽又多一個選擇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞