點解買電子野唔上amazon 去益班仆街代理?

1001 回覆
982 Like 22 Dislike
攞黎搞 on9
香港寄野出香港貴到仆街
日本寄野黎香港卅蚊,香港寄野翻日本過百蚊
大陸寄野黎香港幾蚊,香港寄野翻大陸五十蚊
rift s
用返amazon寄黎嘅dimension同weight計
好似要幾百蚊港紙
oculus/facebook唔理香港 要有美國地址先有得搞rma
最後冇寄到 手掣家下唔識震

你smartphone咁細盒
代理可唔可以追下post
amazon 包埋嫁
本身件野係直寄購入定係經集運?
唔係得30日咩?之後得US warranty,即係冇
有prime麥頭唔怕買
計埋運費都未必貴過香港零售貨
唔係,好多都有國際保
3C 打手駁我之前唔該追下post
notebook好似得asus有,仲要唔係全部,手機都冇,好多都冇所以唔係幾夠膽買
超級簡單, 真係小學生識睇字都識買. 只要你有張信用卡, 入個地址, 揀好貨, 買, 揀直送, 過幾日就送到屋企
平靚正
amazon免運費直寄香港
咁仆街 cs唔幫補下退貨運費
最近瘋狂愛上左去Amazon買野因為同香港比價錢隨時平過香港, 款又多, 而家出街又煩真係唔想出
買完之後乖乖係屋企等3-4日就收到, 好happy最近仲訂左部VR等佢送黎

利申: 本身有Amazon既股票, 因為覺得佢d科技野做得幾好, 而最近既體驗同時令我覺得Amazon買野都係太正, 買多左佢d股票
好似今次3090 咁
二線3090地鋪帶頭炒到15k
支蛋13k 就有
估計地鋪賺2K 加20% comission (飛馬講)發撚過豬頭
代理同地鋪都咁撚仆街
仲要彈game 冇得退貨
上Amazon 買,仲可以玩埋TopCashBack同信用卡回贈
依個真 就可以玩埋4% online shopping, 香港地鋪?比多2 3%手續費啦
有問過 原本最好claim 30usd
嘈到最多claim 50usd 但係都係唔夠cover返運費
仲要冇得換 淨係俾我退貨
我減價個時買 退貨嘅話即係要我正價買返
最後都係放棄左
amazon第一日有3080 xc black都炒到13XX USD又冇貨
唔駛吹奏啦
用DHL退可免運費
amazon好似買野好貴手續費同稅
amazon seller 同 sold by amazon 唔同架ching
用免稅州地址,邊有稅
US 依家免運
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞