[甜出沒注意] 我素顏真係好唔撚掂

1001 回覆
381 Like 15 Dislike

呢枝好好用
絲打有冇控油cream/相關product推介 T字位好多油 點樣可以改善
男朋友既屋企人反而同佢講,
叫佢唔好當我係拉埋天窗果個
大把世界
其實我聽到果刻好傷心
乜我對你個仔好差咩
如果我真係諗住玩玩下拍散拖都唔會見家長啦
絲打有無防水防汗眼線筆推介
我用親都化 係油眼加大汗撚

Kiss me
真係超好用

用咗七八年都係佢

聽fd講make up forever都好用,
佢係油眼
lm

Kiss me
真係超好用

用咗七八年都係佢

佢係油眼

唔該曬以上咁多位絲打 我會買黎試下

呢枝好好用

唔該絲打 我會try try佢

Kiss me
真係超好用

用咗七八年都係佢

佢係油眼

想問如果眼線膏係咪油眼一定會化開?
收工都無
嗚呀
唔好講講下畀化妝品騎劫左個post
lm

酒都係
「唔該一個紅燒牛肉麵同一個士多啤梨蜜糖磚塊。」落單嘅侍應生比Felix更要年青。

「好,多謝晒。」侍應收起Menu轉身走。

「其實我都明嘅,Cheryl的確肥啲,而且脾氣又唔係幾好。」Felix見我開始踩自己朋友,就望住我。「咁我都相信人愈搵愈進步嘅,你而家嘅女朋友一定正好多啦。唔知有冇相睇呢?」

Felix即刻拎起手機撳之際,我就除咗件西裝外套,杏色嘅貼身連身裙非常突顯我嘅身材。Felix見到我突然嘅動作,都望咗一下過嚟,之後繼續撳電話。

「呢個就係我而家個女朋友⋯⋯」Felix繼續尷尷尬尬。

佢拎咗佢部iphone 6俾我,裡面有Felix同個女仔嘅合照。

「果然青春真係無敵,又瘦又有啲身材咁。」實際上,個𡃁妹真係無Cheryl咁好身材,除咗年紀真係唔明點解可以贏Cheryl。

「算係嘅⋯⋯不過點都唔及你嘅⋯⋯」突然Felix自以為細細聲喃喃自語。

「吓?」我扮聽唔到。

「Er⋯無嘢⋯⋯⋯」Felix呢下真係超尷尬。

酒都係

間接推post
多謝大家

Kiss me
真係超好用

用咗七八年都係佢

佢係油眼

想問如果眼線膏係咪油眼一定會化開?

我覺得係

Kiss me
真係超好用

用咗七八年都係佢

佢係油眼

我本來都用kiss me,但都係會化,我仲要用液果種唔係筆
但而家轉做MJ
MJ而家撳墨出嚟果支筆真係唔會化!
拎嚟畫眼頭都唔化開
New post keep on lau ming

Kiss me
真係超好用

用咗七八年都係佢

佢係油眼

但而家轉做MJ
拎嚟畫眼頭都唔化開

Love liner & mote liner 都唔甩

酒都係

間接推post
多謝大家

你要我揀推車定推post
我揀後者

Kiss me
真係超好用

用咗七八年都係佢

佢係油眼

但而家轉做MJ
拎嚟畫眼頭都唔化開

有無圖
大把世界
其實我聽到果刻好傷心
乜我對你個仔好差咩

我男朋友屋企人都咁同佢講過
不過你知你男朋友心入面點諗就得啦
你係同你男朋友一齊,又唔係同佢屋企人過人世, 理得佢哋點諗咩

Kiss me
真係超好用

用咗七八年都係佢

佢係油眼

但而家轉做MJ
拎嚟畫眼頭都唔化開

有無圖

Kiss me
真係超好用

用咗七八年都係佢

佢係油眼

但而家轉做MJ
拎嚟畫眼頭都唔化開

有無圖

大把世界
其實我聽到果刻好傷心
乜我對你個仔好差咩

我男朋友屋企人都咁同佢講過
不過你知你男朋友心入面點諗就得啦
你係同你男朋友一齊,又唔係同佢屋企人過人世, 理得佢哋點諗咩

而家好多屋企人都好on99
之前再耐啲有個ex屋企仲on9
話我醜樣做咩同我一齊
屌,但果時我個ex得163、醜樣面長、皮膚有啲問題、無錢、得毅進學歷
佢老母憑咩覺得我配佢個仔唔起

用咗七八年都係佢

佢係油眼

但而家轉做MJ
拎嚟畫眼頭都唔化開

有無圖

如果去日本 可以買loveliner 好用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞