[甜出沒注意] 我素顏真係好唔撚掂

1001 回覆
381 Like 15 Dislike
黎緊
啱啱食完飯返到屋企

加油
文呢?
希望樓g 可以加速
會唔會felix聖人上身,好快就逃離現場
文呢!
我將Felix嘅褲都放咗落洗手盤開不停沖啲湯漬,擦咗幾下閂水喉就擰乾佢掛好。

Felix開住花灑一直沖身,唔敢踏出沖涼房半步。

我解開咗我嘅胸圍、除埋內褲,裸住進攻沖涼房。Felix仍然揸住個花灑動彈不得,硬梆梆(包括人同果喥)企咗喺喥。

我行去佢後面,身高唔算太高嘅佢我啱啱好係背後攬住佢條腰,個頭可以挨落佢膊頭,我對34E就壓住佢背脊。

我慢慢用右手手指係佢腰間同肚臍之間掃,一直向下掃,掃到佢嘅神秘三角,沿路再掃向佢硬挺嘅棒棒,手指到咗終點就係上面跳舞。

Felix成個人雖然仲係僵直,但不時有微微擅動⋯係享受嘅擅動。

「你女朋友有冇同你玩過啲咁刺激嘅嘢?」我用把誘惑嘅聲問Felix。

「無⋯」Felix合埋眼細細聲咁答。

「咁Cheryl呢?」

「都無⋯」佢持續合埋眼就好似受死嘅羔羊。

「咁等姐姐同你玩得刺激啲好無?」

唔忍心佢咁細個就冇撚用

唔忍心佢咁細個就冇撚用

但佢連條底褲都俾人沒收埋
唔通屌屌fing 跑出街咩
唔好陽萎

唔忍心佢咁細個就冇撚用

睇穿咗喎係
唔好陽萎

唔陽痿 同唔到班絲打交待
你哋班男人真係以為後生唔懂事出軌係小事?
文呀
女人果然係聖人
女人果然係聖人

唔明
我將Felix嘅褲都放咗落洗手盤開不停沖啲湯漬,擦咗幾下閂水喉就擰乾佢掛好。

我解開咗我嘅胸圍、除埋內褲,裸住進攻沖涼房。Felix仍然揸住個花灑動彈不得,硬梆梆(包括人同果喥)企咗喺喥。

我行去佢後面,身高唔算太高嘅佢我啱啱好係背後攬住佢條腰,個頭可以挨落佢膊頭,我對34E就壓住佢背脊。

我慢慢用右手手指係佢腰間同肚臍之間掃,一直向下掃,掃到佢嘅神秘三角,沿路再掃向佢硬挺嘅棒棒,手指到咗終點就係上面跳舞。

Felix成個人雖然仲係僵直,但不時有微微擅動⋯係享受嘅擅動。

「你女朋友有冇同你玩過啲咁刺激嘅嘢?」我用把誘惑嘅聲問Felix。

「咁Cheryl呢?」

應該係冇剪指甲,D手指係兩粒丸上面彈下彈下,之後大力一鏈,好似榨汁咁,再連根拔起

唔忍心佢咁細個就冇撚用

睇穿咗喎係

好似怒火街頭咁包條毛巾跑出去

「咁Cheryl呢?」

應該係冇剪指甲,D手指係兩粒丸上面彈下彈下,之後大力一鏈,好似榨汁咁,再連根拔起

不要血腥
女人果然係聖人

自己係受害者嗰陣咪聖人
文呢
快呀
Felix 一定要陽痿
最好女主角耍陰招比佢現任知佢出軌 但又唔忍心分手 大家心入面永遠有條刺 永遠維持住呢段唔健康既關係
咁先係最絕既報復
一開始又話怕個妝溶唔同人沖涼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞