[甜出沒注意] 我素顏真係好唔撚掂

1001 回覆
381 Like 15 Dislike
好啦,大家意見一面倒,我返去繼續寫喇!
樓主加油

加油加油 辛苦哂

加油
Timothy好正呀
樓主加油!
留名等睇Timothy埋單
啱啱追到live
樓主加油
唔好急 慢慢出文
訓前推一推
Timothy會唔會係朝早返工薯仔look
夜晚落蘭桂芳會變身果啲黎

搭地鐵見過
一除眼鏡真係眼前一亮
睇緊個故時都好擔心未來另一半會唔會接受到自己素顏

日日都素顏出街所以連另一半都無

我都日日素離
落吧都素顏 唔驚啦

絲打係咪好靚

係太柒

你有仔使乜驚
Timothy會唔會係朝早返工薯仔look
夜晚落蘭桂芳會變身果啲黎

搭地鐵見過
一除眼鏡真係眼前一亮

但佢戴眼鏡可愛啲喎
Timothy好正呀
樓主加油!

Tim Tim可唔可以唔陽痿
繼續甜
Timothy好正呀
樓主加油!

Tim Tim可唔可以唔陽痿

又唔係衰人唔會痿嘅
好正啊 保守加油 知性既女人可以玩耐d
Lm
由原post追到live 加油呀 期待
我果晚企咗係衣櫃前諗咗成晚,都係要揀件優雅啲嘅連身裙加西裝外套。我最後揀咗件比較端莊得嚟無咁老成嘅Ted Baker嘅黑色圓領貼身小蝴蝶開叉連身裙再加咗件細Brand嘅短身無鈕嘅西裝外套,加埋對有啲Tough woman feel嘅Alexander Wang嘅四吋斗令Ankle Boots,我諗咁樣包實晒Patrick唔會對我有咩企圖啩?

第二朝,今日個妝都係配合返個形象,拉長畫條眼線變咗對少少惡嘅貓眼,再加上MAC嘅瘀紅色唇膏⋯咁樣應該無咁挑逗。今日見客又要拎大堆資料,唯有我個大大個黑色鍋釘嘅Balenciaga就要出動。

今日嘅打扮仲要再比平時密實,一路返公司都無咩男人望,反而多咗女性嘅羨慕眼光。
我都對住咗個電話做research成晚著咩brand好
我都對住咗個電話做research成晚著咩brand好

變咗時裝甜故…
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞