[甜出沒注意] 我素顏真係好唔撚掂

1001 回覆
381 Like 15 Dislike
係咪打漏左啲啲?
好在意點解prudence去log on搵felix嗰陣啲sales會企圖攔截佢
係咪打漏左啲啲?
好在意點解prudence去log on搵felix嗰陣啲sales會企圖攔截佢

Logon好多sales會叫你試呢樣果樣
尤其化妝品
好鍾意睇呢類文,了解女人既心思
一路睇一路幻想自己如果出現係樓主面前,會點評價自己

我有諗過完晒不如出個prudence問與答環節
Live
今日先喺Fashion Walk Logon行完
會唔會見到Felix

假架

我知
點解你可以返工咁得閒寫文

得閒就唔會唔出文啦
好鍾意樓主將啲細節描述得咁仔細
Btw我見你講起makeup for ever cushion特登去搵
點知香港6月先出
繼續 快啊加油
好鍾意樓主將啲細節描述得咁仔細
Btw我見你講起makeup for ever cushion特登去搵
點知香港6月先出

泡菜出咗!
即刻正皮先
我寫寫下發現茶木無酒飲
咁點令人想扑野
我寫寫下發現茶木無酒飲
咁點令人想扑野

去7仔買
我寫寫下發現茶木無酒飲
咁點令人想扑野

對話 枱底撩下腳
落偉哥

利申: 鳩嗡
我寫寫下發現茶木無酒飲
咁點令人想扑野

去7仔買

買完去海旁
我寫寫下發現茶木無酒飲
咁點令人想扑野

對話 枱底撩下腳

茶木仲要坐得好迫下囉唔該
我寫寫下發現茶木無酒飲
咁點令人想扑野

去7仔買

買完去海旁

野戰夠青春
我寫寫下發現茶木無酒飲
咁點令人想扑野

對話 枱底撩下腳

平排坐唔得咩
我寫寫下發現茶木無酒飲
咁點令人想扑野

對話 枱底撩下腳

平排坐唔得咩

茶木咁多人
正常係唔會比
狹小嘅電梯裡面,我同Felix只有一個身位。

「咁倒底係咩問題呢?」老實講,我唔覺得情侶之間有問題就必須用出軌行為去報復,呢個價值觀係我腦海太深,變相連呢個問題都變得有啲質問嘅口氣。

Felix好似俾我嘅語氣嚇咗嚇:「我同Cheryl成日嘈交,而且⋯⋯」Felix抖咗一口氣:「佢好想我哋有將來,但我唔覺得我有能力俾到佢,對我嚟講大快啦!」

𨋢停定後𨋢門開咗,迎面嚟係非常台式和暖感覺,光亮嘅黃燈再加上大量嘅木製裝修,呢個青春氣氛同我呢個時常午夜出沒嘅女人非常唔襯。

門前有唔少後生男女一對對等位,基本上由餐廳門至𨋢口都係水洩不通。對於我嚟講都幾大惑不解,茶木都係間普通台式餐廳,佢有咩咁吸引班年輕人食呢?

我同Felix幾經先行到接待果位侍應面前,「兩位。」我主動走咗去拎飛登記入座,原來都要排十幾張枱。

我哋又要由侍應嘅位置迫下迫下咁移動到較遠嘅後梯口,繼續話題。
又live左
lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞