[甜出沒注意] 我素顏真係好唔撚掂

1001 回覆
381 Like 15 Dislike
係囉
究竟雞蟲四寶幾時先陽痿啫?
我係個間中菜廳做過
睇到好有親切感

我可能識你
雞蟲四寶好煩

你睇比卡超都有火箭兵圑耐唔耐出黎搞下局啦

啱呀
我係個間中菜廳做過
睇到好有親切感

係咪r酒店(屌 我唔識串)個間?
我個team搞裝修
想問一下咁多位絲打,女仔會唔會接受一個性格比較小朋友嘅男仔做男友?
有個心儀嘅女仔朋友,但怕佢唔接受
想問一下咁多位絲打,女仔會唔會接受一個性格比較小朋友嘅男仔做男友?

你幾多歲先

我個腦諗起佢

你幾多歲先

25 大學生
好故留名
樓主人物描實好到位,人物好真實

祝樓主早日上岸

你幾多歲先

25 大學生

25歲性格仲小朋友?

你幾多歲先

25 大學生

25歲性格仲小朋友?

係唔係即係冇機?

你幾多歲先

25 大學生

25歲性格仲小朋友?

係唔係即係冇機?

無謂為一棵樹而放棄一個森林
搵多幾棵樹啦,清
留名支持樓主
好好睇
不過有時D配搭有圖就好
因為我諗好多讀者都唔熟 好難幻想
我係個間中菜廳做過
睇到好有親切感

我可能識你

我係個間中菜廳做過
睇到好有親切感

我個team搞裝修

你又係個間?
邊條
中菜都裝完啦
live
我係個間中菜廳做過
睇到好有親切感

我個team搞裝修

你又係個間?
邊條
中菜都裝完啦

我做過waitress咋
我係裝之前無做lu
返到公司,一入門口雞蟲四寶每朝又開例會⋯⋯

「我哋嘅準米飯班主,小花Prudence,今晚係咪準備好呢?真係羨慕人哋有錢,好快我哋嘅Marketing小花就咁交咗俾人⋯好唔捨得,但搞掂記得返嚟報答我哋呀⋯⋯」Alex衝上前又搭一搭我膊頭九唔搭八。

「咦,唔係呀嘛?今晚你唔係見鑽石王老五咩?包到實晒咁?做咩唔好似上次咁整返條事業線呀?當俾我哋班男同事係你臨走前望多幾眼你副偈都好呀⋯嗚嗚」Chris嘅唔知係調侃定真心,但都聽到人好毛骨悚然。

「嗱,你就唔啱啦Chris,咁低裝又點會釣到大魚呢?我哋嘅Prudence咁醒目,今日又優雅大方,啲公子哥兒先會啱呢啲㗎嘛!今日一晚就KO嗰個Patrick喇!」Boris終於講返句人話,但我都係唔太想理。

「好好好啦,我今晚呢係去做嘢嘅,你哋可以收埋啲Fantasy先,我。係。唔。會。同。個。客。玩。兒。女。私。情,ok?無事我返埋位做嘢先喇,唔該。」我霸氣拋低一句就推開佢哋幾個行返埋位。

「哦,你哋整嬲Prudence嗱!」Dominic怪責其餘三人。

文呀
推post

你幾多歲先

25 大學生

25歲性格仲小朋友?

係唔係即係冇機?

無謂為一棵樹而放棄一個森林
搵多幾棵樹啦,清

點解唔係試下叫佢長大
正呀
我係個間中菜廳做過
睇到好有親切感

我個team搞裝修

你又係個間?
邊條
中菜都裝完啦

我係裝之前無做lu

我都係
但我諗應該我地唔識
我係個間中菜廳做過
睇到好有親切感

我個team搞裝修

你又係個間?
邊條
中菜都裝完啦

我係裝之前無做lu

我都係裝之前無做
我個期好似無女仔係裝之前resign
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞