[甜出沒注意] 我素顏真係好唔撚掂

1001 回覆
381 Like 15 Dislike
慢慢打,高汁野係要d時間
btw追緊另一個故,d留言催到個樓主嬲嬲豬之後棄打
難得睇左一半無得睇個種感覺好差
樓主繼續打,唔好停

呢個chap仲有一至兩篇

之後又開新一章

啱啱睇演唱會所以未得閒打

樓主今晚睇柏豪定綺貞老師

老師呀 咪講咗

sor回完先見到上面講咗
屌成晚比後面嗰排班仆街開環迴立體聲
主角既愛情觀好寫實..好殘酷
樓主你係咪都對愛情無憧憬
感覺要做到你伴侶要好高智慧

今日果篇好到肉
我分手之後唔想拍拖左半年

錯過左個好女仔
⋯⋯就係絲打口中⋯⋯一個人俾到一種快樂嘅感覺你

絲打,唔好成日諗住自己唔中意拍拖呀
你會錯過左好多人
我就是例子

我等緊個真係俾到承諾我嘅人啫
我想寫得女主灰暗啲 係戀愛中絕望啲啫

無拍拖一年 唔想拍拖 真心覺得比咗承諾又點 咪又係鍾意玩 回憶再多又點 都係敵不過新鮮感

啱呀
樓主繼續打,唔好停

之後又開新一章

樓主今晚睇柏豪定綺貞老師

老師呀 咪講咗

sor回完先見到上面講咗

你坐780?

你坐780?

係啊
樓主繼續打,唔好停

之後又開新一章

周柏豪?
樓主繼續打,唔好停

之後又開新一章

周柏豪?

Sor 未追哂post就lm左
樓主幾時有文
樓主繼續打,唔好停

之後又開新一章

莫非係睇陳綺貞?

正解
我聽到喊足成場演唱會

陣間睇陳綺貞絲打留名
樓主繼續打,唔好停

之後又開新一章

莫非係睇陳綺貞?

正解
我聽到喊足成場演唱會

陣間睇陳綺貞絲打留名

撇開啲觀眾
見到老師真係開心嘅
Btw 返黎出文啦 sorry大家

終於

YAAAAAAAAAAAA
留個名
事隔幾天,我又如常返工。原來夜神月都唔易做,係懲罰咗人嘅同事,仍然要keep住正常心態返工,真係每日都如做戲咁。

其實就算果晚搞掂咗Felix之後,我晚晚唔係陪Cheryl傾電話就係同佢摸酒杯底,當然我都未話佢知我同Felix發生嘅事⋯⋯但我本人就日日好眼瞓咁返工。

所以每個朝早都要入茶水間沖咖啡,今日亦都不例外。

「不如就上去包個大房大搞啦⋯」係茶水間門口已經聽到Alex把聲。

我無理到,直入茶水間,就見到ABCD君(雞蟲四寶)係喥圍住密密針。

「上次深圳有間club唔錯,隔離有埋骨揼,正呀!」Chris講出嚟特別淫賤。

「嘩,咁錯蕩呀!俾我哋嘅Marketing小花偷聽到我哋嘅大計𠻹!」Boris啱啱面對住見到我,又好似叫太后駕到叫到個個都知我入茶水間。

我無理,我拎起我隻史迪仔嘜杯去撳咖啡機。

「你十一月四號生日呀嘛?」Dominic行過嚟咖啡機,摀低係我耳邊問。

「吓,你點知㗎?」實情係我從來無喺公司透露過自己嘅生日。

「有我哋HR 力爺(Alex)喺喥,要知你生日唔難呀,嘻嘻!」Chris唔單止覺得無問題,仲得意洋洋拍一拍Alex膊頭。

我呢下想問嘅係,私隱專員公署熱線係乜?

Boris又行埋嚟我嘅另一邊,挨住幅牆講:「嗱,就咁嘅,我哋就想公司上下同事一齊上去大陸放鬆放鬆,兼夾幫你慶祝埋生日,係咪好橋先?」表情一向多多嘅Boris揚一揚眼眉。

「吓,仲有成個幾月先到喎?」我真係好想推咗佢哋,但新豬肉咁唔俾面又好似唔啱規矩。

「Plan定問埋其他同事再Book埋嘢就差唔多㗎啦!」Alex托一托眼鏡,好似好well-planning咁。

「咁你記得留返你個Birthday Saturday俾我哋啦。」Dominic又控埋嚟細細聲講。

我略略點頭就拎住我杯咖啡,撞開雞蟲四寶出返去做嘢。
一次過搞掂四大雞蟲?
唔係咁激動掛
俾啲咖哩啡出下場 擦下存在感先
一次過搞掂四大雞蟲?
唔係咁激動掛

未知 追埋落去先
一次過搞掂四大雞蟲?
唔係咁激動掛

未知 追埋落去先

然後四個一齊陽痿
如果可以小微加速就好了
一次過搞掂四大雞蟲?
唔係咁激動掛

未知 追埋落去先

然後四個一齊陽痿

molamola
一次過搞掂四大雞蟲?
唔係咁激動掛

未知 追埋落去先

然後四個一齊陽痿

molamola

點解無人講可能dominic溝女主
live左
睇到班賤男陽痿真係好心涼
我一直都贊成出軌嘅人要生花柳仆街死
究竟呢個世界有冇男人真係唔會出軌
好鍾意樓主呢個題材
同時覺得主角嘅愛情觀雖然好灰暗但現實就係咁
靚女做咩都可以比人原諒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞