[甜出沒注意] 我素顏真係好唔撚掂

1001 回覆
381 Like 15 Dislike
毒撚已經fall in love
點解唔俾機會個擔屎唔偷食嘅IT 毒男
利申:隔離工程部

係 希望可以出快少少

想講每一個位都要慢慢鋪排
我唔係出口成文,唔係文章機械
同埋我有時忙有嘢做都出唔到文

仲有,之前果篇太多個人經歷嘢
其實係搞到我情緒都好差好唔開心
根本寫唔到落去
因為原來自己都面對唔到件事

之後兩章多啲ff
應該會順啲

唔怕講埋,寫上一章真係寫到我有自殺念頭
仲要望到個ex同個第三者逍遙快活放閃

其實男方岀軌,我應唔應該懲罰返佢
我係第三者,我係愛過佢但俾我發現佢只係玩我成份居多
嗰時仲要講d說話去氹我,啱啱去完外國旅行係佢度住左一星期,大家都已經斷左,我個心一直好想講返件事俾佢女朋友聽,但我就一直糾結緊又驚有報應,朋友都覺得我唔應該講
睇完你篇文之後,我都仲諗左好耐,點解呢d人冇人收拾佢地

懲罰自己點解咁無眼光識左啲賤男

已經懲罰緊

俾我我會講
不過會講明個男人賤先
係咁喺個pool喥spread佢係賤男
我真係好撚仆街

我諗緊點開口
佢同佢女朋友ig都block左我
之前個賤人同我散左仲想搞我
毒撚已經fall in love

原來咁樣已經係架啦?

乖仔唔偷食 你捨得佢陽痿?

根本寫唔到落去

之後兩章多啲ff
應該會順啲

嗰時仲要講d說話去氹我,啱啱去完外國旅行係佢度住左一星期,大家都已經斷左,我個心一直好想講返件事俾佢女朋友聽,但我就一直糾結緊又驚有報應,朋友都覺得我唔應該講

已經懲罰緊

俾我我會講
不過會講明個男人賤先
我真係好撚仆街

我諗緊點開口

其他渠道得唔得呀?
賤男世上何其多
IT仔好慘

可能我個人比較變態
但有D想趁Prudence 個妝溶左顔射
然後D精同揸云佢塊面
溝埋堆化妝品
個畫面應該好正
藍絲表示 撇除耶撚呢個身份
我好鐘意timothy呢type男仔
希望絲打對佢好啲
Btw 慢慢寫啦
好嘅文等下又有咩所謂
希望絲打對佢好啲
Btw 慢慢寫啦
好嘅文等下又有咩所謂

咪係,當搵個毒撚埋單咪好囉
Timothy會唔會係朝早返工薯仔look
夜晚落蘭桂芳會變身果啲黎
希望絲打對佢好啲
Btw 慢慢寫啦
好嘅文等下又有咩所謂

係咪咁想我劇透啫?
Timothy會唔會係朝早返工薯仔look
夜晚落蘭桂芳會變身果啲黎

咁都幾恐怖

可能我個人比較變態
但有D想趁Prudence 個妝溶左顔射
然後D精同揸云佢塊面
溝埋堆化妝品
個畫面應該好正

跟住抹下抹下變咗無面婆
塊面嘅眼耳口鼻無晒
希望絲打對佢好啲
Btw 慢慢寫啦
好嘅文等下又有咩所謂

係咪咁想我劇透啫?

咁又唔好 要保持神秘感
但無論tim tim嘅命運最後係點
我都會支持絲打嘅決定
Tim tim 好得意呀

根本寫唔到落去

之後兩章多啲ff
應該會順啲

已經懲罰緊

俾我我會講
不過會講明個男人賤先
我真係好撚仆街

我諗緊點開口

知佢賤就唔好再諗佢
Tim tim 好得意呀

Fans持續增加
Live左!
繼續追落去

已經懲罰緊

俾我我會講
不過會講明個男人賤先
我真係好撚仆街

我諗緊點開口

其他渠道得唔得呀?
賤男世上何其多

寄信去女仔屋企同ig講,邊樣好

已經懲罰緊

俾我我會講
不過會講明個男人賤先
我真係好撚仆街

我諗緊點開口

知佢賤就唔好再諗佢

冇啦,淨係想屌柒佢
希望絲打對佢好啲
Btw 慢慢寫啦
好嘅文等下又有咩所謂

係咪咁想我劇透啫?

咁又唔好 要保持神秘感
但無論tim tim嘅命運最後係點
我都會支持絲打嘅決定

tim tim除左係耶撚之外真係好吸引
又溫柔體貼又識整野食邊度搵
到咗下晝,終於收到Patrick秘書覆我Email幾時同佢回面。

「Dear Prudence,
Mr. Fok would like to see you tomorrow at 7:30 in Dynasty Restaurant.........」

我即刻Google下間餐廳係咩,原來係灣仔一間酒店嘅一間中菜廳,我即刻拎電話出嚟Mark低Schedule,同即刻覆Patrick秘書OK。

其實乜嘢Presentation我都唔驚,反而最苦惱應該係要著咩去見Patrick。假設佢真係一件有錢嘅死淫蟲,見女就食嘅,雖然我唔覺得自己真係可以有咁嘅level令到佢會對我有興趣,畢竟都係有啲危險性,我究竟著保守啲去保護自己好,定著得惹火少少令佢露出狼相呢?
我想大家幫prudence揀
係Live呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞