[甜出沒注意] 我素顏真係好唔撚掂

1001 回覆
381 Like 15 Dislike
其實felix 既反應又好似賤唔晒

睇佢一陣會唔會出軌食主角先再講啦

咁或者真係性格不合先出軌呢
佢唔似係鹹濕

佢而家有新女喎

咪性格不合,咁啱又識到個啱傾嘅女仔
(對唔住,我收聲先,唔想陽痿

咁就要出軌?
同埋啱傾,個個識開頭都係啱傾㗎喎
竟然係呢個位停 好過份
加速

佢唔似係鹹濕

佢而家有新女喎

咪性格不合,咁啱又識到個啱傾嘅女仔
(對唔住,我收聲先,唔想陽痿

咁就要出軌?
同埋啱傾,個個識開頭都係啱傾㗎喎

你啱 你啱
可唔可以唔好寫我做配角呀?
我唔想陽痿
正呀

佢唔似係鹹濕

處理唔好就一定架啦
但賤又無之前個d咁賤囉
好心急
好心急

樓主好似話,佢會除左陽痿,仲會有其他懲罰
好心急

樓主好似話,佢會除左陽痿,仲會有其他懲罰

有話過咩?
唔好屈我喎
頂追下追下live左仲想睇啊 樓主加油寫快啲
輕輕一推
輕輕一推

我ex都係出軌
Long d 係大學識左同左個同一間中學 低一届嘅女仔一齊

後尾佢同我講分手 話同冇諗過同我結婚 (個陣我仲未知佢出軌)我仲喊到仆街以為自己錯 又訓唔到教又食唔落野 一星期輕左2.幾kg

之後見佢po左張同條女嘅合照做封面相 個髮型係一年前 心諗我屌你老母
但個下好似成個人昇華左咁 本身唔捨得del佢啲相 因為個下就好輕鬆咁del曬

本身一齊左就黎5年 希望ex都可以陽痿
輕輕一推

我ex都係出軌

後尾佢同我講分手 話同冇諗過同我結婚 (個陣我仲未知佢出軌)我仲喊到仆街以為自己錯 又訓唔到教又食唔落野 一星期輕左2.幾kg

之後見佢po左張同條女嘅合照做封面相 個髮型係一年前 心諗我屌你老母
但個下好似成個人昇華左咁 本身唔捨得del佢啲相 因為個下就好輕鬆咁del曬

咁真係好撚賤
知唔知佢地其實幾時開始一齊?
輕輕一推

我ex都係出軌

咁真係好撚賤
知唔知佢地其實幾時開始一齊?

正確時間唔confirm 但起碼一年
個fd個fd同佢同一間大學 話佢仲同緊我一齊個陣已經同個條女打緊茄輪

Long d個陣我差唔多晚晚都同佢Skype 佢啲室友都見過曬我 仲有follow我ig 一諗到佢地個個知條仆街出軌但仲要扮冇事咁就覺得好柒
ex真係仆街嚟
係呀係話你呀希望你睇到啦
希望你快啲陽痿啦
都有一個ex係真心對我好真心鍾意我 依家仲有傾計

嗰個真心ex 比你飛?

...
Long d 大家都好努力keep但係真係唔work
兩個都無出軌和平分手

屌 咁似我一個巴打朋友
又係long d無疾而終
到而家仲耿耿於懷

唉 佢係我放咗最多心機同佢相處最鍾意嗰個
次次我唔開心我第一時間都係諗到佢
我初戀都係疑似出軌而提出分手...
同佢拍左拖4年,一直都唔定性

岩岩開始拍拖第一個月,
佢前女神知道佢拍拖,即刻向佢表白,叫我初戀同佢一齊,問我初戀係咪好鍾意我,我初戀唔識答 仲成日凌晨同佢女神出去平台飲野傾計(佢地住同一個屋苑,講真半夜出去飲酒,啪過有幾出奇)

第二年讀大學,佢成日同啲同學出去飲
仲送個每次都飲到爛醉既女同學返屋企(女同學住上水)
但平時出街嫌遠唔送我返屋企(我住沙田)

出黎做野果年,追個女同事差唔多到手就同我分手
最後俾人reject左

唔好意思一見到出軌賤男好大怨氣
文呢
輕輕一推
有故未呀 等得好苦
黎緊
啱啱食完飯返到屋企
如果有個咁正既女仔 突如其來 其實正常人真係一d懷疑都冇咩 不過睇故 都係唔駁故
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞