[甜出沒注意] 我素顏真係好唔撚掂

1001 回覆
381 Like 15 Dislike
保守小小好
保守,女殺手唔食鍋邊草
我想大家幫prudence揀

保守D。咁姣起上黎反差先大。

但搞到個大客陽痿,你博炒咩⋯⋯
我想大家幫prudence揀

保守D。咁姣起上黎反差先大。

但搞到個大客陽痿,你博炒咩⋯⋯

到現時為止,其實無人發現自己陽痿係同Prudence有關
保守,女殺手唔食鍋邊草

點解係鍋邊草
第一次留言 未拍過拖但一邊睇一邊嘗試明緊 但啲情節好好睇
個look保守啲先 咁要火辣都可以行為上火辣 可能個Patrick重啱
個look保守啲先 咁要火辣都可以行為上火辣 可能個Patrick重啱

多謝
我計緊大家票
暫時大家傾向保守
保守,女殺手唔食鍋邊草

點解係鍋邊草

我打邊爐打上腦
保守啲
我覺得單單以prudence嘅智慧同工作能力
已經可以吸引到Patrick
俾佢知道prudence唔係花瓶
同埋一開始就著得太暴露 之後就冇驚喜
保守啲好 一個唔覺意殺你一個措手不及

多謝
我計緊大家票
暫時大家傾向保守

保守 suit! 條裙少少包屁股,果隻嬲屌裙
QQ Timothy
不過令我諗起個ex 繼續追故
Timothy會唔會係朝早返工薯仔look
夜晚落蘭桂芳會變身果啲黎

咁都幾恐怖

自從之前有人提過timtim示意人物係babyJohn之後我就一直都幻想緊係佢做既每樣嘢
絲打 你要好好保護babyJohn啊

多謝
我計緊大家票
暫時大家傾向保守

扮下純情,保守小小,扮到咩都唔識
但對腳唔覺意掂到個麻甩佬

多謝
我計緊大家票
暫時大家傾向保守

真心要溝patrick咩

多謝
我計緊大家票
暫時大家傾向保守

真心要溝patrick咩

引條麻甩佬之嘛
我素顏都好唔撚掂
面又黃黑眼圈又深 連落街買嘢都要化個妝先接受到自己
著保守啲但有氣質
其實我唔明點解啲男角睇完女主素顏暈左之後會唔記得左件事
點都會有印象吧
見客點都要尊重場合 保守好似好啲
但露少少鎖骨咁好正
唔太想女主同Patrick有感情線
可能Patrick恰緊女主既時候
Timothy衝出黎
著保守啲但有氣質
其實我唔明點解啲男角睇完女主素顏暈左之後會唔記得左件事
點都會有印象吧

過喥驚嚇有短暫失憶
電影成日有㗎啦
第一次見保守啲
保守得黎帶點性感
保守得黎帶點性感

太陽能電筒嘅朋友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞