[甜出沒注意] 我素顏真係好唔撚掂

1001 回覆
381 Like 15 Dislike
睇到好想識絲打你

點解:

會寫文的女生好吸引

咁中學有作文堂
大學又要寫論文
咁好多人都好吸引

大學essay 另一回事啦
睇到好想識絲打你

點解:

會寫文的女生好吸引

我都想識

好似氹緊嫩草落搭咁

小朋友好難搞

絲打寫得出呢d文,俾我感覺好有閱歷。但年紀又唔大。最多27到。有咩事令你個心態變得咁快

唔好起底
啱啱廿七
好似氹緊嫩草落搭咁

小朋友好難搞

絲打寫得出呢d文,俾我感覺好有閱歷。但年紀又唔大。最多27到。有咩事令你個心態變得咁快

唔好起底
啱啱廿七

我只係你既文同對答感受到啫。

咁都估中
因為90後?
好似氹緊嫩草落搭咁

小朋友好難搞

唔好起底
啱啱廿七

咁都估中
因為90後?

點講呢。你個思考同對答mode 好似呢個年紀既女性。20頭個d 就無能力咁傾,30幾個d 有能力但因家庭或工作原因唔會有時間去傾得咁詳細。

寫得好好睇
飲住睇最有feel

巴打又飲乜

清左佢,依家d老麥愈來愈差

老麥啲酒之前有人話過太多人買
陳年未夠就入樽
所以愈來愈差

yes
個fine oak系列令到佢個brand再插多次水
依家d 12同18 sherry cask完全對唔到佢賣個價
好似氹緊嫩草落搭咁

小朋友好難搞

唔好起底
啱啱廿七

咁都估中
因為90後?

點講呢。你個思考同對答mode 好似呢個年紀既女性。20頭個d 就無能力咁傾,30幾個d 有能力但因家庭或工作原因唔會有時間去傾得咁詳細。

其實絲打做咩職業呢
佢好似平時返工時間都可以出到文,回到post
寫得好好睇
飲住睇最有feel

巴打又飲乜

清左佢,依家d老麥愈來愈差

老麥啲酒之前有人話過太多人買
陳年未夠就入樽
所以愈來愈差

yes
個fine oak系列令到佢個brand再插多次水
依家d 12同18 sherry cask完全對唔到佢賣個價

所以老麥真係狗也不屌

唔好起底
啱啱廿七

咁都估中
因為90後?

其實絲打做咩職業呢

會被起底
唔好問啦
好似氹緊嫩草落搭咁

小朋友好難搞

27 歲都唔係好大姐姐
22 都算小朋友

唔好起底
啱啱廿七

咁都估中
因為90後?

其實絲打做咩職業呢

會被起底
唔好問啦

唔問,等出文
今晚等飲酒
好鍾意樓主將啲細節描述得咁仔細
Btw我見你講起makeup for ever cushion特登去搵
點知香港6月先出

泡菜出咗!

男仔想試吓化妝只係想遮暗瘡
但係0知識 google過都唔係太識
有冇絲打可以教路
如果買呢個嘅話 係咪好似啲YouTuber咁用就得使唔使話咩另外要點點點 例如補妝 遮瑕 等等
萬分感激
可唔可以出快啲呀
絲打,我真係好多謝你,將我既故事寫曬出來。

巴打,你俾人嚇到陽痿?
好鍾意樓主將啲細節描述得咁仔細
Btw我見你講起makeup for ever cushion特登去搵
點知香港6月先出

泡菜出咗!

男仔想試吓化妝只係想遮暗瘡
但係0知識 google過都唔係太識
有冇絲打可以教路
如果買呢個嘅話 係咪好似啲YouTuber咁用就得使唔使話咩另外要點點點 例如補妝 遮瑕 等等
萬分感激

cushion既色對男仔可能會太淺色太白啦
建議你去睇foundation 問下sales姐姐叫佢幫你揀色
好似氹緊嫩草落搭咁

小朋友好難搞

27 歲都唔係好大姐姐
22 都算小朋友

計年紀當然唔大
但你個腦有返咁上下成熟就唔係咁睇

巴打,你俾人嚇到陽痿?

父mode: 依位巴打比人嚇到陽萎呀

巴打,你俾人嚇到陽痿?

外父mode: 依位巴打比人嚇到陽萎呀
好似氹緊嫩草落搭咁

小朋友好難搞

27 歲都唔係好大姐姐
22 都算小朋友

計年紀當然唔大
但你個腦有返咁上下成熟就唔係咁睇

27都唔算大咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞