[甜出沒注意] 我素顏真係好唔撚掂

1001 回覆
381 Like 15 Dislike
射未啊!!!

呀嬌其實幾正

阿嬌邊有34E

我都好想搞個選角大會
暫時我嘅諗法係:
Raymond - 鄭子誠
Roy - 周永恆
Timothy - Babyjohn (呢個有私心)

女主角會唔會係周秀娜/Dada?

娜姐娜姐

我覺得咁多女人
夠淫都係得娜姐

又淫得又純得

Jeana都好淫

但Jeana又無睿智feel
文呢
我企咗起身停止配合佢,拎起咗花灑俾Felix。

「做咩?」就快要到癲峰嘅Felix對我突然停落嚟十分不解⋯

當然,我唔會咁快俾佢完成,因為我有更重要嘅事要做。

「有啲凍,我哋開住水喉繼續啦。」我行去佢面前𠳝低,除咗佢個安全套,主動將佢仲係硬梆梆嘅送入自己個口,伴隨住仲有安全套嘅膠味。

我一路開始用唇不停前後吸吮,Felix則從後盲摸水喉制開咗水,佢邊合手享受被我含邊調較水溫。水溫較好咗,Felix就將個花灑放响胸前,水花撞擊佢嘅胸口後直接跌到落我面。
落妝喇!
正皮等更新
到戲肉啦
Molamola
樂極生悲啦
等更新
陽痿
追到live 留名
又一個不舉

阿嬌邊有34E

我都好想搞個選角大會
暫時我嘅諗法係:
Roy - 周永恆

娜姐娜姐

我覺得咁多女人
夠淫都係得娜姐

又淫得又純得

Jeana都好淫

我覺得jeana先演繹到個浸姣味

我都好想搞個選角大會
暫時我嘅諗法係:
Roy - 周永恆

娜姐娜姐

我覺得咁多女人
夠淫都係得娜姐

又淫得又純得

Jeana都好淫

Jeana真係好淫好正
副偈又唔差
真係J到停唔到手

娜姐娜姐

我覺得咁多女人
夠淫都係得娜姐

又淫得又純得

Jeana都好淫

Jeana真係好淫好正
副偈又唔差
真係J到停唔到手

陽唔陽痿到?
真係mola

我覺得咁多女人
夠淫都係得娜姐

又淫得又純得

Jeana都好淫

Jeana真係好淫好正
副偈又唔差
真係J到停唔到手

陽唔陽痿到?

素顏嚟講真係唔差

又淫得又純得

Jeana都好淫

Jeana真係好淫好正
副偈又唔差
真係J到停唔到手

陽唔陽痿到?

素顏嚟講真係唔差

唔得
熱水嘅溫度都流過我面上化妝嘅每一處,首先溶咗我貼住睫毛嘅膠水,令我嘅假睫毛開始脫落;然後又化開我嘅眼線、眉粉;再到唇膏胭脂⋯⋯我用手不停捽,化妝品嘅殘餘通通落晒係我手指同手背⋯⋯

「我要射啦⋯⋯」Felix呻吟著慢慢開眼,似乎係想見證佢發射到我口部嘅一瞬間⋯⋯當佢嘅眼同我嘅四目交投之際⋯

佢驚恐得唔能夠再出聲,係靜謐之下本來企係喥嘅佢腳軟咗一下,脫出咗我個口,一個唔小心俾水跣咗落地,個頭撞向牆上暈低咗係浴室。

「Sorry喇Felix⋯為咗Cheryl我先會咁做。」我企返起身,檻過Felix行出浴室門,用毛巾稍稍抹乾個身之後就著返我嘅連身裙,對住廁所鏡上如常上返妝,回復返正常嘅外表。

我走咗出房搵接待處嘅阿姐借咗個風筒返房,我吹乾返我嘅直髮之後,就稍稍幫佢吹乾埋佢兩條褲,摺好咗放返係廁板上面。

我著返件西裝外套,拎起手袋,冷冷冰冰行出去。經過接待處,我同姐問:「我想將間房轉過夜呀,加幾錢?」

「二百蚊啦。聽朝十一點交房。」我徐徐係手袋拎咗二百蚊出嚟俾佢。

「入面嘅人仲瞓緊,聽朝佢自己會醒。」拋低一句我就走出咗賓館,係樓下就截的士返去。
嘩有文呀
一F5就有文

Jeana都好淫

Jeana真係好淫好正
副偈又唔差
真係J到停唔到手

陽唔陽痿到?

素顏嚟講真係唔差

唔得

我覺得未至於痿嘅程度囉
係保養得麻麻啫
一入就有文
好撚潚灑
熱水嘅溫度都流過我面上化妝嘅每一處,首先溶咗我貼住睫毛嘅膠水,令我嘅假睫毛開始脫落;然後又化開我嘅眼線、眉粉;再到唇膏胭脂⋯⋯我用手不停捽,化妝品嘅殘餘通通落晒係我手指同手背⋯⋯

「我要射啦⋯⋯」Felix呻吟著慢慢開眼,似乎係想見證佢發射到我口部嘅一瞬間⋯⋯當佢嘅眼同我嘅四目交投之際⋯

佢驚恐得唔能夠再出聲,係靜謐之下本來企係喥嘅佢腳軟咗一下,脫出咗我個口,一個唔小心俾水跣咗落地,個頭撞向牆上暈低咗係浴室。

「Sorry喇Felix⋯為咗Cheryl我先會咁做。」我企返起身,檻過Felix行出浴室門,用毛巾稍稍抹乾個身之後就著返我嘅連身裙,對住廁所鏡上如常上返妝,回復返正常嘅外表。

我走咗出房搵接待處嘅阿姐借咗個風筒返房,我吹乾返我嘅直髮之後,就稍稍幫佢吹乾埋佢兩條褲,摺好咗放返係廁板上面。

我著返件西裝外套,拎起手袋,冷冷冰冰行出去。經過接待處,我同姐問:「我想將間房轉過夜呀,加幾錢?」

「二百蚊啦。聽朝十一點交房。」我徐徐係手袋拎咗二百蚊出嚟俾佢。

「入面嘅人仲瞓緊,聽朝佢自己會醒。」拋低一句我就走出咗賓館,係樓下就截的士返去。

felix 仔會唔會有生命危險
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞