[甜出沒注意] 我素顏真係好唔撚掂

1001 回覆
381 Like 15 Dislike
我不停用手搖佢嘅棒棒,佢就變得更敏感,顫動嘅頻率就更高。

當龍完全蘇醒,變成宗全進化體,我熄咗佢個水喉,將手伸出去條裙嘅袋喥拎咗安全套出嚟幫佢帶上。

Felix靜咗一陣,佢將我雙手拉開佢嘅身體而且緊緊捉住我雙手手腕⋯⋯

正當我以為佢想對我嘅撫摸反抗嘅時候,佢居然一下將我推埋牆撳實我。

撳實我之後瘋狂由吻我嘅唇再去到貪婪嘅舌吻,我照單全收咗。

當佢停止吻我之後,佢將我嘅左手手腕拍向右手腕,然後繼續用佢大大嘅左手手掌繼續撳住我對手。

Felix釋放咗出嚟嘅右手,已經急不及待拎住佢嘅龍向我下面嘅三角形裡面埋住嘅小洞進發。
唔好陽萎

唔陽痿 同唔到班絲打交待
你哋班男人真係以為後生唔懂事出軌係小事?

咪係
幾多歲都好出咗軌就係出咗 佢都唔尊重呢段感情咁點解要原諒佢

會原諒通常得三個原因
1. 條女腦裝屎
2. 條女身有屎
3. 條女本身就係屎

超認同
係咪冇啦
追到live左 留名好好睇
加速加速
係咪冇啦

好啦 多一篇啦
係咪冇啦

好啦 多一篇啦

呢度停我會立即屌撚死樓主
可唔可以令felix今晚就要痿?
加油 唔好停啊絲打
我好崇拜你架
好好睇 點都要等埋你出多個先訓
我不停用手搖佢嘅棒棒,佢就變得更敏感,顫動嘅頻率就更高。

當龍完全蘇醒,變成宗全進化體,我熄咗佢個水喉,將手伸出去條裙嘅袋喥拎咗安全套出嚟幫佢帶上。

Felix靜咗一陣,佢將我雙手拉開佢嘅身體而且緊緊捉住我雙手手腕⋯⋯

正當我以為佢想對我嘅撫摸反抗嘅時候,佢居然一下將我推埋牆撳實我。

撳實我之後瘋狂由吻我嘅唇再去到貪婪嘅舌吻,我照單全收咗。

當佢停止吻我之後,佢將我嘅左手手腕拍向右手腕,然後繼續用佢大大嘅左手手掌繼續撳住我對手。

Felix釋放咗出嚟嘅右手,已經急不及待拎住佢嘅龍向我下面嘅三角形裡面埋住嘅小洞進發。

哇睇佢個款似老手
一個怕醜仔,突然獸性起

看來作者好想佢陽萎

作者寫得好,追緊!期待!
「嗯⋯嗯⋯」佢咁突如其來嘅進攻,令我有啲喜出望外,如果我將佢繼續調教嘅話應該非常有成就。

Felix持續係我嘅小洞瘋狂抽插,最後連佢撳住我嘅左手都放鬆埋,拔咗出嚟後將我托住個屁股抱起,我嘅雙脾分開啱啱好夾住佢雙臂,我嘅背因為比佢撳住而貼咗埋牆。

一輪嘅轉換姿勢後,佢又再次向我小洞進攻。

「估唔到⋯你咁扭計⋯都食過下夜粥喎,技術都幾好⋯⋯」我一邊享受,一邊不其然嘅讚嘆。

「你咁樣我好難忍⋯⋯」Felix好似露出真面目,講出佢最真嘅心低話。

「後生仔⋯進取啲⋯⋯好事嚟。」我真係第一次做愛時會咁多言,「做你女朋友⋯⋯真係好⋯⋯⋯我而家有啲⋯⋯羨慕你女友⋯同Cheryl。」

咁快

咁快

既然咁enjoy, 唔好一嘢KO 佢

享受下,令佢慢慢沉迷於你,之後先
啲獸性 都話啲臭男人一定要痿
仲有無
忽然間唔再同情felix

你試下俾人咁樣撩法其實都幾難忍

正解
臨訓前可以有文睇實可以發返個春夢

正解

但佢好狼死

正解

但佢好狼死

你試下你本身理性控制住自己但條女好似個情境咁未 其實好難忍到
男人出軌就陽痿 咁女人出軌呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞