[甜出沒注意] 我素顏真係好唔撚掂

1001 回覆
381 Like 15 Dislike
「我都係唔講咁沉重嘅嘢住,睇你都幾識打扮,不如你幫下我眼?」我係我個Miu miu手袋拎咗部電話出嚟,隨即係Asos揀咗一條好性感嘅吊帶連身睡衣裙。「我諗你係男人你會明白男人嘅口味啲。」

我正想遞個電話俾Felix,隻手撞到仲裝住暖暖湯底嘅牛肉麵碗,全部湯就倒咗落去Felix嘅大脾之間⋯⋯

「咚咚⋯」個瓷造嘅湯碗連同木湯羹徐徐跌咗落地。

係Felix焦急下,我暗自偷笑。

「呀!!對唔住呀!我有紙巾!」我即刻慌忙係手袋拎咗一包Tempo出嚟,抽咗一張起身行去Felix旁,摀低身(而我嘅貼身連身裙啱啱好將我對34E若隱若現露出)幫佢抹咗斜布褲上嘅湯⋯⋯

呢一下,大家認為我真係咁大懵又咁好心?係我幫佢抹嘅時候,我嘅手已經確認咗佢嘅生理反應。

所以一定要講句,橋唔怕舊,最緊要受!

成碗湯倒落去 唔好話熱唔熱 無喇喇濕搭搭 都唔會扯得起喇
但係證明左樓主有幾索
「我都係唔講咁沉重嘅嘢住,睇你都幾識打扮,不如你幫下我眼?」我係我個Miu miu手袋拎咗部電話出嚟,隨即係Asos揀咗一條好性感嘅吊帶連身睡衣裙。「我諗你係男人你會明白男人嘅口味啲。」

我正想遞個電話俾Felix,隻手撞到仲裝住暖暖湯底嘅牛肉麵碗,全部湯就倒咗落去Felix嘅大脾之間⋯⋯

「呀!!對唔住呀!我有紙巾!」我即刻慌忙係手袋拎咗一包Tempo出嚟,抽咗一張起身行去Felix旁,摀低身(而我嘅貼身連身裙啱啱好將我對34E若隱若現露出)幫佢抹咗斜布褲上嘅湯⋯⋯

呢一下,大家認為我真係咁大懵又咁好心?係我幫佢抹嘅時候,我嘅手已經確認咗佢嘅生理反應。

但係證明左樓主有幾索

應該係倒落去之前已經扯
濕淋淋都仲扯到行曬

但係證明左樓主有幾索

應該係倒落去之前已經扯
濕淋淋都仲扯到行曬

好掛住毛都未生齊既時候
食餐飯都真係可以扯到行一行
個種天真

但係證明左樓主有幾索

係主角
唔是我
而且一路扯緊先濕
咪會扯
我拉咗Felix入房,入到去先見到原來係床頭有鏡嘅鏡房。

Felix呆呆哋企咗係喥,手足無措咁。

我行埋去,踎底係佢腳前,慢慢解開咗我件西裝外套,就咁揈咗上床。然後再解開佢粒鈕同拉開佢嘅拉鍊,然後順手將條面褲向下除。

「嘩,濕晒喎。」Felix聽到我講就更百般尷尬,「我係話啲湯唔只濕咗面褲,連底褲都濕埋。」

「Er⋯⋯唔好咁,自己嚟得啦。」Felix向後退開,連褲都無休就衝咗入廁所。

除咗面褲後,佢收起嘅秘密反應,已經被我一覽無遺。

我行去無閂嘅廁所門,已經見到Felix將布褲同底褲除去,放係已冚埋嘅廁所板上。

「為表示歉意,我幫你洗啦好唔好?」我企係門口蹺埋對手同Felix講。

Felix見到咁驚到即刻跳入沖涼房,但其實沖涼房根本無嘢可以俾佢蔽體。

我行入廁所,彎腰拎起Felix嘅兩條褲放喺洗手盆。然後自己伸隻手去背脊,解開連身裙嘅拉鍊。連身裙就徐徐跌落地,圍成一圈,我身上一套杏色Lace嘅Wacoal內衣露咗出嚟。

開咗水沖緊嘅Felix呢刻已經完全面紅耳熱,「唔好⋯⋯」

「放心喎,我係唔想整濕條裙我先除咗佢幫你洗褲咋喎。嘻嘻。」我仲扮緊正常tone同佢講嘢。
其實felix 既反應又好似賤唔晒
ex真係仆街嚟
係呀係話你呀希望你睇到啦
希望你快啲陽痿啦
都有一個ex係真心對我好真心鍾意我 依家仲有傾計

嗰個真心ex 比你飛?

...
Long d 大家都好努力keep但係真係唔work
兩個都無出軌和平分手
我拉咗Felix入房,入到去先見到原來係床頭有鏡嘅鏡房。

Felix呆呆哋企咗係喥,手足無措咁。

我行埋去,踎底係佢腳前,慢慢解開咗我件西裝外套,就咁揈咗上床。然後再解開佢粒鈕同拉開佢嘅拉鍊,然後順手將條面褲向下除。

「嘩,濕晒喎。」Felix聽到我講就更百般尷尬,「我係話啲湯唔只濕咗面褲,連底褲都濕埋。」

「Er⋯⋯唔好咁,自己嚟得啦。」Felix向後退開,連褲都無休就衝咗入廁所。

除咗面褲後,佢收起嘅秘密反應,已經被我一覽無遺。

我行去無閂嘅廁所門,已經見到Felix將布褲同底褲除去,放係已冚埋嘅廁所板上。

「為表示歉意,我幫你洗啦好唔好?」我企係門口蹺埋對手同Felix講。

Felix見到咁驚到即刻跳入沖涼房,但其實沖涼房根本無嘢可以俾佢蔽體。

我行入廁所,彎腰拎起Felix嘅兩條褲放喺洗手盆。然後自己伸隻手去背脊,解開連身裙嘅拉鍊。連身裙就徐徐跌落地,圍成一圈,我身上一套杏色Lace嘅Wacoal內衣露咗出嚟。

開咗水沖緊嘅Felix呢刻已經完全面紅耳熱,「唔好⋯⋯」

「放心喎,我係唔想整濕條裙我先除咗佢幫你洗褲咋喎。嘻嘻。」我仲扮緊正常tone同佢講嘢。

molamola 放開個細路呀
More

唔好阿停阿唔好停阿
快!!

咪係⋯⋯如咪佢一早㩒左prudence 上張床啦
咁就搞到陽痿好慘
留名

睇佢一陣會唔會出軌食主角先再講啦

咁或者真係性格不合先出軌呢
佢唔似係鹹濕
lm

佢唔似係鹹濕

佢而家有新女喎
ex真係仆街嚟
係呀係話你呀希望你睇到啦
希望你快啲陽痿啦
都有一個ex係真心對我好真心鍾意我 依家仲有傾計

嗰個真心ex 比你飛?

...
Long d 大家都好努力keep但係真係唔work
兩個都無出軌和平分手

屌 咁似我一個巴打朋友
又係long d無疾而終
到而家仲耿耿於懷

佢唔似係鹹濕

佢而家有新女喎

咪性格不合,咁啱又識到個啱傾嘅女仔
(對唔住,我收聲先,唔想陽痿

佢唔似係鹹濕

佢鹹濕就冇咁好睇啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞