[甜出沒注意] 我素顏真係好唔撚掂

1001 回覆
381 Like 15 Dislike
一撳入黎就有得睇
我果晚企咗係衣櫃前諗咗成晚,都係要揀件優雅啲嘅連身裙加西裝外套。我最後揀咗件比較端莊得嚟無咁老成嘅Ted Baker嘅黑色圓領貼身小蝴蝶開叉連身裙再加咗件細Brand嘅短身無鈕嘅西裝外套,加埋對有啲Tough woman feel嘅Alexander Wang嘅四吋斗令Ankle Boots,我諗咁樣包實晒Patrick唔會對我有咩企圖啩?

第二朝,今日個妝都係配合返個形象,拉長畫條眼線變咗對少少惡嘅貓眼,再加上MAC嘅瘀紅色唇膏⋯咁樣應該無咁挑逗。今日見客又要拎大堆資料,唯有我個大大個黑色鍋釘嘅Balenciaga就要出動。

今日嘅打扮仲要再比平時密實,一路返公司都無咩男人望,反而多咗女性嘅羨慕眼光。

好鍾意呢啲簡單有型既look
我果晚企咗係衣櫃前諗咗成晚,都係要揀件優雅啲嘅連身裙加西裝外套。我最後揀咗件比較端莊得嚟無咁老成嘅Ted Baker嘅黑色圓領貼身小蝴蝶開叉連身裙再加咗件細Brand嘅短身無鈕嘅西裝外套,加埋對有啲Tough woman feel嘅Alexander Wang嘅四吋斗令Ankle Boots,我諗咁樣包實晒Patrick唔會對我有咩企圖啩?

第二朝,今日個妝都係配合返個形象,拉長畫條眼線變咗對少少惡嘅貓眼,再加上MAC嘅瘀紅色唇膏⋯咁樣應該無咁挑逗。今日見客又要拎大堆資料,唯有我個大大個黑色鍋釘嘅Balenciaga就要出動。

今日嘅打扮仲要再比平時密實,一路返公司都無咩男人望,反而多咗女性嘅羨慕眼光。

好鍾意呢啲簡單有型既look

著到咁密實
如果patrick 都想搞嘅話
真係唔抵可憐
我都對住咗個電話做research成晚著咩brand好

變咗時裝甜故…

唔通古裝咩?
有圖就好啦
好似隔離uniqlo襯衫post襯哂出黎
有圖就好啦
好似隔離uniqlo襯衫post襯哂出黎

件Jacket搵唔到寫嘅exactly款,但類似款咁短左右
紅日就出快啲啦
身材好既話 著咩都遮唔到?
等緊
保守得黎帶點性感

太陽能電筒嘅朋友

身材好既話 著咩都遮唔到?

其實係 緊身就
返到公司,一入門口雞蟲四寶每朝又開例會⋯⋯

「我哋嘅準米飯班主,小花Prudence,今晚係咪準備好呢?真係羨慕人哋有錢,好快我哋嘅Marketing小花就咁交咗俾人⋯好唔捨得,但搞掂記得返嚟報答我哋呀⋯⋯」Alex衝上前又搭一搭我膊頭九唔搭八。

「咦,唔係呀嘛?今晚你唔係見鑽石王老五咩?包到實晒咁?做咩唔好似上次咁整返條事業線呀?當俾我哋班男同事係你臨走前望多幾眼你副偈都好呀⋯嗚嗚」Chris嘅唔知係調侃定真心,但都聽到人好毛骨悚然。

「嗱,你就唔啱啦Chris,咁低裝又點會釣到大魚呢?我哋嘅Prudence咁醒目,今日又優雅大方,啲公子哥兒先會啱呢啲㗎嘛!今日一晚就KO嗰個Patrick喇!」Boris終於講返句人話,但我都係唔太想理。

「好好好啦,我今晚呢係去做嘢嘅,你哋可以收埋啲Fantasy先,我。係。唔。會。同。個。客。玩。兒。女。私。情,ok?無事我返埋位做嘢先喇,唔該。」我霸氣拋低一句就推開佢哋幾個行返埋位。

「哦,你哋整嬲Prudence嗱!」Dominic怪責其餘三人。
Live
Live
雞蟲四寶好煩
我係個間中菜廳做過
睇到好有親切感
live
雞蟲四寶好煩

你睇比卡超都有火箭兵圑耐唔耐出黎搞下局啦
假到唔恨
好想女主比四寶屌
5p
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞