[甜出沒注意] 我素顏真係好唔撚掂

1001 回覆
381 Like 15 Dislike
又live 左,好快無力追

Sor.... 唔好呀

正評左,加油岀文
留下正評等文
Live
我都以為有新文
好正 日日追
其實可以再cult一啲,唔係就變左甜故

例如有啲偏執狂,唔一定係sex, 可以係對生活嘅要求,坐車過場呢啲都可以蜻蜓點水寫一啲瑣事...

幾鍾意個故仔希望你加油
留名
無文開新post
大家都咁仁慈
其實可以再cult一啲,唔係就變左甜故

例如有啲偏執狂,唔一定係sex, 可以係對生活嘅要求,坐車過場呢啲都可以蜻蜓點水寫一啲瑣事...

幾鍾意個故仔希望你加油

Cult應該點定義
開新post無新文
留名

btw 出快啲
新post無文
快啲
以為有新文
九點左右,我就whatsapp咗Felix叫佢係Fashion Walk Logon門口等。唔洗一陣佢就已經出現咗係我面前。

「係呢,你有咩想食呀?」我大前面呢個男仔都有成四年,我努力係咁扮演溫柔大姐姐角色。

「是但啦⋯」Felix係一個陌生女生面前表現尷尬,不知所措。

「咁呀,就outback好唔好?」

「Er....有啲貴,不如去食茶木?」

可能我真係開始老,我無惡意講咗啲唔符合呢位小朋友期望嘅option,然而我又真係無食過茶木,身邊嘅人都唔係會食茶木嘅圈子,所以我真係諗極唔明點解Cheryl會同佢一齊咁耐。

「好,茶木囉,反正我都未食過。」我露出一個豁然嘅表情,希望成件事可以放鬆啲。

我講完呢句,Felix已經粒聲唔出行咗去怡和街方向。可能年紀差距問題?我總係覺得咁樣有啲無禮貌。

行到黃金廣場嘅𨋢口,Felix先開聲:「其實我同佢之間都好大問題⋯」然後𨋢門就打開咗。
lm

hi bb
lm
今日先喺Fashion Walk Logon行完
會唔會見到Felix
會唔會見到Felix

假架
留明等睇
加速
會唔會見到Felix

假架

我知
點解你可以返工咁得閒寫文
LM
好鍾意睇呢類文,了解女人既心思
一路睇一路幻想自己如果出現係樓主面前,會點評價自己
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞